Un economist celebru, fost șef al AVAS, s-a înscris în PDL

Fostul șef al AVAS din guvernarea Tăriceanu, Răzvan Orășanu, s-a înscris în PDL Sector 3, a anunțat, luni, prim-vicepreședintele partidului, Cătălin Predoiu.

Predoiu a precizat că venirea lui Orășanu în PDL arată deschiderea formațiunii către o nouă politică și o nouă generație. Un mesaj similar a avut și șeful PDL, Vasile Blaga.

"În timp ce PSD-ul se îmbogăţeşte pe zi ce trece cu baroni şi urmăriţi penal, PDL se întăreşte cu oameni tineri, competenţi şi energici care intră în politică după ce au realizat ceva în viaţă. Îi urez bun venit lui Răzvan Orăşanu în PDL!", a scris Vasile Blaga pe pagina sa de Facebook.

Orășanu a fost consilier de stat al premierului în perioada 2004-2008 și preşedinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) între 12 ianuarie şi 27 octombrie 2006.

Citește și: După Constanța, Ponta dă un tun la Timișoara, acuză PDL

El a absolvit London School of Economics, Joint Vienna Institute și cursul executive Harvard Kokkalis (Atena-2006).

Răzvan Orășanu a scris numeroase articole pe teme economice pentru diverse publicații din țară și este invitat adesea în platourile televiziunilor de știri în calitate de economist.

„Nu am venit aici pentru funcţii, pentru o ciosvârtă, cum se duc unii la partidul de guvernământ, ci pentru a construi programe economice serioase, proiecte pentru această ţară, cu ajutorul capacităţii mele profesionale", a declarat Orăşanu despre înscrierea în PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel