După Constanța, Ponta dă un tun la Timișoara, acuză PDL

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, acuză Ministerul Transporturilor că pregătește o Hotărâre de Guvern prin care să transfere gratuit 88% din acțiunile deținute la Aeroportul Timișoara către Consiliul Județean Timiș.

Prezidențiabilul Cătălin Predoiu susține, vineri, într-un comunicat de presă, că după transferarea unor acțiuni la Portul Constanța premierul Victor Ponta și ministrul Transporturilor, Dan Șova, pregătesc un "tun" la Timișoara. Parte a acestei afaceri va fi Titu Bojin, șeful Consiliului Județean Timiș și un apropiat al liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu. 

"În curând, Ministerul Transporturilor o să rămână fără activitate", atrage atenția Predoiu.

"Ca și în cazul Portului Constanța, le atrag atenția domnilor Ponta și Șova că transferul gratuit de actiuni printr-o Hotărâre de Guvern este ilegală. Îi cer premierului să nu transforme Guvernul într-un grup infracțional organizat", a adăugat Predoiu.

Premierul Victor Ponta a anunțat recent că va semna fără rețineri HG prin care 15% din acțiunile Ministerului Transporturilor vor deveni ale Primăriei Constanța, deși partidele din Opoziție și președintele Traian Băsescu l-au avertizat că transferul este ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel