Un cabinet stomatologic pentru persoanele cu dizabilităţi va fi deschis la Policlinica Baba Novac

Un cabinet stomatologic destinat persoanelor cu dizabilităţi, copii şi adulţi, va fi inaugurat de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, joi, în incinta Policlinicii Sociale Baba Novac.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES, cabinetul stomatologic va furniza gratuit servicii stomatologice complete la înalte standarde pentru toate categoriile de persoane fără venituri şi asigurări medicale. Accesul pacienţilor cu dizabilităţi la serviciile cabinetului se va face în urma analizării dosarului medical şi social de către o comisie interdisciplinară.

Dr. Vlad Romanescu, manager medical Policlinica Socială Baba Novac, a precizat că a decis ca, începând din acest an, să deschidă un nou departament de stomatologie în Policlinica Baba Novac, datorită cererii mari, dar şi pentru 'a întinde o mână de ajutor persoanelor cu dizabilităţi'. 'Ne dorim totodată să dezvoltăm parteneriate durabile cu alte asociaţii şi fundaţii active în susţinerea persoanelor cu dizabilităţi şi care să poată conta pe noi pentru ceea ce ne dorim a fi cele mai bune condiţii disponibile în acest moment pentru această categorie de pacienţi', a afirmat directorul executiv al fundaţiei, Cristiana Mateoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel