Ultima zi de muncă la Apele Române pentru directorul Gabi Musteaţă care a refuzat să lucreze cu Simona Iancu, ospătăriţa devenită inginer

Ultima zi de muncă la Apele Române pentru directorul Gabi Musteaţă care a refuzat să lucreze cu Simona Iancu, ospătăriţa devenită inginer
Ultima zi de muncă la Apele Române pentru directorul Gabi Musteaţă care a refuzat să lucreze cu Simona Iancu, ospătăriţa devenită inginer

Gabi Musteaţă, directorul care s-a opus angajării la ABA Prut-Bârlad a Simonei Iancu, ospătăriţa devenită inginer peste noapte într-o instituţie publică, a mers la birou pentru ultima dată.

Postul acestuia a fost desfiinţat imediat după ce fostul director tehnic la Apele Române a avut curajul să refuze să lucreze cu o persoană care nu avea abilităţi pentru un post atât de important, conform Adevărul.

În ultima sa zi la birou, Gabi Musteaţă a primit un singur mesaj din partea şefului Petru Avram: ”Mi-a transmis, prin cei de la Resurse Umane, să eliberez biroul şi să predau totul până la ora 15.30. Nu m-am întâlnit cu el astăzi”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Gabi Musteaţă. 

Se așteaptă decizia instanței

Gabi Musteaţă aşteaptă acum decizia instanţei, după ce a contestat hotărârea luată de conducerea Apelor Române. Imediat după ce au aflat că cel pe care îl vor da afară va face contestaţie în instanţă, cei de la Apele Române au angajat servicii de consultanţă juridică, spun sursele ”Adevărul”, deşi, în cadrul instituţiei, ar fi deja angajaţi patru jurişti. 

VEZI ȘI Fostă ospătăriță, angajată la Apele Române. A apăsat pe ecranul calculatorului să dea ENTER. "A văzut că nu s-a deschis şi a insistat"

Cum a început totul Scandalul a pornit după ce, jurnaliştii de la „Recorder” au făcut noi dezvăluiri despre angajările care se fac în instituţiile statului, descoperind de această dată o ospătăriţă din Iaşi, care a ajuns inginer la Apele Române.  Chiar dacă are studii superioare în domeniul Chimiei, Simona Iancu nu a reuşit să răspundă unor întrebări simple, pentru un inginer care ar trebui să salveze România de inundaţii.

Tânăra nu ştie care este unitatea de măsură a debitului de apă, care mal este stângul şi care e dreptul sau după ce lege funcţionează Administraţia Naţională Apele Române. Neştiinţa tinerei angajate a fost scoasă la iveală de Gabi Musteaţă,  director tehnic la Apele Române, ABA Put-Bârlad, care pentru „tupeu” a fost pur şi simplu înlăturat din funcţie. Metoda, una subtilă: desfiinţarea postului.     

„Domnul director care a făcut acest lucru (n.r. Gabi Musteaţă, care care a intervievat-o pe Simona Iancu) este puţin subiectiv, pentru că a umilit-o în faţa celorlalţi colegi. Fata mi-a spus că a fost hărţuită şi umilită”, a declarat Petru Avram, director ABA Prut - Bârlad.   Petru Avram a declarat  că  treaba tinerei detaşate este să primească date din teren, să le introducă în sistem şi să le trimită altora. Nu este treaba ei să ştie detalii tehnice, de ele se ocupă echipele şi responsabilii de la faţa locului, a ţinut să precizeze Avram.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel