Fostă ospătăriță, angajată la Apele Române. A apăsat pe ecranul calculatorului să dea ENTER. "A văzut că nu s-a deschis şi a insistat"

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Gabi Musteață, director tehnic la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, a povestit un episod surprinzător cu Simona Iancu, fosta ospătăriță angajată pe post de inginer la Apele Române.

"Un lucru foarte interesant pe care mi l-au povestit colegii... Au început să o iniţieze, i-au arătat calculatorul. "Ăsta este calculatorul, de aici îl pornim, aici introducem parola şi după care daţi ENTER". I-au explicat că trebuie dat ENTER şi domnişoara a apăsat pe ecranul calculatorului. A văzut că nu s-a deschis şi a mai insistat o dată.

A apăsat, tot nu s-a deschis calculatorul. Şi colegii: "Totuşi, nu aţi mai lucrat după terminarea facultăţii? - "Ba daaa, am lucrat cinci ani la Master".

"Super, cinci ani, dar totuşi cam mult la master" - "Ah, da, dar la Master Club". La un club care se numea Master. Şi avea abilităţi, de fapt, pentru casele de marcat. Apăsa pe ecranul casei de marcat", a povestit Gabi Musteață pentru Recorder.

Vezi și: Fostă chelneriţă angajată la Apele Române. "Ştiţi ce e un debit de apă?" / "Ar trebui să trec prin materie". Cîţu a trimis Corpul de Control

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel