Ucigașul lui Chris Kyle, condamnat la închisoare pe viață

La puțin timp după ce filmul din fapte reale "American Sniper" a ajuns în cinematografe, ucigașul lunetistului american Chris Kyle a fost găsit vinovat. 

Fostul puşcaş marin Eddie Ray Routh, în vârstă de 27 de ani, este cel care i-a ucis pe lunetistul american Chris Kyle, dar şi pe Chad Littlefield, un prieten al acestuia, la un poligon de tir din Texas. Este decizia tribunalului din Texas, relatează ABC News. 

Eddie Ray Routh a fost condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea eliberării condiționate. În momentul în care i-a ucis pe cei doi, pușcașul se afla sub influența marijuanei și alcoolului. Mama lui Chad Littlefield le-a mulțumit reporterilor pentru că au fost "plini de compasiune". Ea a adăuhay că "suntem încântați de verdictul din această seară". 

Fostul puşcaş marin Eddie Ray Routh a pledat nevinovat din motive de alienare mintală. Avocații săi au spus că el suferea de tulburări psihice şi era psihotic atunci când i-a împuşcat mortal pe Kyle şi Littlefield. 

Filmul "American Sniper" este bazat pe memoriile lui Chris Kyle despre cele patru misiuni pe care le-a efectuat în Irak. Fostul membru al trupelor de elită Navy SEAL, care deţinea recordul absolut ca număr de ţinte atinse de un lunestist american. După ce s-a retras din armată, Kyle i-a ajutat pe alţi veterani afectaţi de stres posttraumatic şi alte probleme de natură mintală, tocmai pentru a se trata pe sine de problemele pe care le avea după cele patru misiuni. Chris Kyle a spus că nu avea acele frustrări din cauza celor pe care i-a ucis, ci din cauza celor din echipa sa pe care nu a putut să-i salveze. Tocmai din aceste motive el a fost direcționat să-i ajute pe veterani. Asta i-a adus moartea și marți a fost dat verdictul final. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel