Trupa Distractis organizează târg de joburi pentru deţinuţi

divertis tvr
divertis tvr

Duminică seară, TVR 1 aduce umorul în casele românilor. Pe 20 noiembrie, de la ora 21.00, telespectatorii sunt invitaţi la cea de-a opta ediţie Distractis Show.

La sceneta emisiunii, grupul Distractis a pregătit un inedit târg de joburi pentru deţinuţi. Din păcate, un târg de joburi pentru deţinuţi se transformă într-un exerciţiu reuşit de evadare din puşcărie. Întreaga acţiune va putea fi surprinsă în filmul „Cum să furi o meserie”, duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

Gazda emisiunii, Micaela Gorcea, o posibilă viitoare mare nutriţionistă, cosmeticiană de semi-succes, „wellnesistă” în devenire, îi va avea ca invitaţi la interviul “Garantat 0%”, despre situaţia falimentară a Greciei, pe: Kostas (Ioan Gyuri Pascu) din Grecia, cu economia în cădere, Otto (Cristian Greţcu), din Germania, cu economia în fierbere, şi Aurel (Doru Antonesi), din România, cu economia în suspensie. Cei trei reprezentanţi ai unor economii europene total diferite vor face lumină în problema crizei europene. Sau nu.

La psihiatru, la doamna doctor Carla Junghi (Paula Chirilă), vor încerca să-şi reducă la unu numărul de personalităţi doi pacienţi faimoşi atât pentru lumea politică, cât şi pentru cea mondenă (deci, dublă personalitate): Marian Vanghelie (Doru Pîrcălabu) şi Radu Mazăre (Bogdan Cotleţ).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel