Trucuri Feng-Shui pentru mai multă organizare în viața ta

237373-feng-shui-basic1-300x300
237373-feng-shui-basic1-300x300

Sunt lucruri care țin de îndepărtarea aglomerărilor și așezarea în ordine sau desființarea zonelor talmeș-balmeș din spațiul tău. Toate acestea ajută la îmbunătățirea reală a vieții, scriedeea este să  faci loc pentru a lăsa energia să pătrundă, aceea care vine din ordinea firească, armonioasă a elementelor din univers și la care se referă feng-shui-ul.

Eliberează intrările în casă și în camere. Cel mai important lucru pentru a îți aduce organizare în viață este să îți faci curat în dreptul intrărilor, pentru că pe acolo, odată cu oamenii, intră și iese și energia. Intrările sunt “gura” chi – energia feng shui, energia vieții. Intrarea trebuie să fie curată, aranjată, astfel încât aceasta să curgă în casă.

Nu lasă hainele grămadă în cuier, aranjează pantofii în dulapuri, dacă ai covor sau preș acesta trebuie să stea așezat frumos. Nu lăsa gunoiul la ușă, mai ales dacă ai un hol mic, fii mereu gata să faci ordine – tocmai asta este cheia, dacă pui fiecare lucru mic în ordine la timpul lui, nu ți se vor aduna.

 Păstrează lucrurile în stare bună. Este vorba de electrice și electrocasnie, dar și de lucruri mult mai mici, pe care nu le observi dar care te afectează – cuțite care nu taie, pixuri de luat notițe care nu scriu, eventual documente cu care lucrezi care stau aruncate, farfurii ciobite. Gândește-te până la urmă că îți mănanca timp sa trebuiasca sa folosesti un lucru, acesta sa nu mearga si sa cauti un inlocuitor.  Așa cum ordinea atrage ordine, si lumina va atrage lumina.

 Luminează colțurile. În primul rând, înainte de a face acest lucru, trebuie să le “cureți”. Tendința este ca lucrurile să se adune în locuri umbroase, pe care parcă nu le bagi în seama, dar asta dăunează acumulării de energie “chi”. De aceea, eliberează colțurile și pune o sursă de lumină acolo. Casa va fi luminată eficient dar și estetic.

 Fă-ți patul în fiecare dimineață. Este foarte important să îți începi ziua în armonie. Pentru asta ai nevoie poate să te trezesti puțin mai devreme ca să ai timp de toate. Acest lucru se reglează în câteva zile. Actul de a-ți face patul te înviorează și este primul pas spre a aduce ordine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel