Transportat la spital de ambulanța care l-a lovit

ATAC ARMAT - COAFOR - PERLA
ATAC ARMAT - COAFOR - PERLA

Un tânăr din localitatea vasluiană Dumești a fost transportat la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de aceeași ambulanță, potrivit Mediafax.

[caption id="attachment_221740" align="alignleft" width="310"] mediafax[/caption]

Ambulanța se deplasa cu viteză la o urgență, când a lovit un adolescent de 18 ani, joi dimineața. Accidentul a avut loc pe DN 15D Vaslui-Roman, în localitatea Todirești, anunță polițiștii vasluieni. Băiatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței, după care a fost transportat în stare gravă la spital.

Accidentul a avut drept cauză traversarea străzii în mod neregulamentar de către victima care nu s-a asigurat, în pofida faptului că ambulanța avea pornite semnalele acustice și luminoase. Adolescentul de 18 ani a fost diagnosticat cu comă de gradul IV, fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție al județului Vaslui, Loredana David.

Ambulanța se deplasa de urgență în localitatea Băcești, pentru a prelua o pacientă gravidă. Deoarece ambulanța nu a mai putut ajunge la femeia însărcinată,  a fost trimisă o altă autosanitară la Băcești.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele șoferului ambulanței în vârstă de 38 de ani, pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel