Top filme pentru weekend. 12 superproducţii din care să alegi

Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels
Fotografie de la JESHOOTS.com, Pexels

ANM anunţă că vremea va continua să fie închisă, iar codul galben de ninsori şi viscol este valabil până duminică dimineaţă. Astfel, un weekend de plimbări poate fi înlocuit cu un weekend de filme. Iată 12 superproducţii cu care să îţi ocupi timpul. 

Cu începere de astăzi, 27 ianuarie 2023, DC NEWS îţi aduce, în fiecare vineri, topul filmelor la care să te uiţi în weekend. Pentru săptămâna aceasta, am selectat câte trei filme de pe fiecare platformă de streaming disponibilă în România, aşa că nu putem decât să îţi dorim vizionare plăcută. Şi să ne spui în comentarii care dintre filme ţi-a plăcut mai mult. 

Top 3 Netflix 

1. Nunţi, botezuri, înmormântări 

Într-o perioadă dominată de Teambuilding şi Romina, vtm, îţi recomandăm un alt film românesc. "Nunţi, botezuri, înmormântări" este pe primul loc în trending pe Netflix, în România, iar Şerban Pavlu, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartău şi Ilona Brezoianu promit să te facă să râzi. Filmul este despre "un proprietar hotărât să îşi vândă terenul, care începe o dispută cu un vecin scandalagiu, organizator de evenimente". 

2. Narvik 

Pe locul al doilea în trending în această săptămână se află Narvik, o producţie norvegiană despre un soldat care revine acasă după prima înfrângere a lui Adolf Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial, dar află un adevăr şocant despre soţia lui. 

3. Preţul familiei 

În topul filmelor de pe Netflix şi-a făcut loc şi această comedie italiană, despre nişte părinţi care îşi păcălesc copiii adulţi să vină în vizită. 

Top 3 Disney Plus 

1. The Bear 

Acest serial spune povestea unui tânăr bucătar, care se întoarce în oraşul natal pentru a avea grijă de magazinul de sandvich-uri al familiei sale. Pe măsură ce încearcă să transforme magazinul, dar şi pe el însuşi, acesta trece printr-o grămadă de încercări cu angajaţii săi, a doua familie. 

2. Meniul 

Ralph Fiennes şi Any Taylor Joy vă aşteaptă la această aproape tragedie plină de mâncăruri de fiţe. Cine poate spune nu unei seri de gală organizate de cel mai bun bucătar din lume? Ce au în comun toate personajele? Ce le-a adus acolo? Şi cine este surpriza? Aflaţi din film. 

2. 

3. Avatar 

Primul film Avatar, care a apărut în 2009, este în trending pe Disney Plus încă de la momentul lansării celui de-al doilea film în cinematografe. Dacă nu l-aţi văzut deja, daţi-i o şansă. Merită! 

Top 3 HBO Max 

1. Dune 

Timothy Chalameet, Zendaya şi Jason Momoa joacă în saga lui Paul Atreides şi a ascensiunii lui mesianice, pentru a-şi conduce poporul în lupta pentru supravieţuire împotriva unui baron malefic. Efecte speciale de nota 10, joc actoricesc foarte bun. 

2. Black Adam 

O producţie cu super-eroi, marca DC Comics, vine pe locul 2 în trending. Cu Dwayne Johnson în rol principal, filmul spune povestea unui antierou din Orientul Mijlociu. Acţiune şi comedie, iar la final avem şi o apariţie surpriză. 

3. Elvis 

Austin Butler l-a întruchipat perfect pe Regele Rock and Roll-ului. Filmul este printre favoriţii la premiile Oscar, iar Austin Butler are şi el mari şanse la o statuetă de aur. În această superproducţie joacă şi Tom Hanks, absolut magistral. 

Top 3 Amazon Prime 

1. Samaritan 

Sylvester Stallone se păstrează în trending în România. În acest film, un băiat de 13 ani crede că vecinul său retras este un erou celebru, dispărut în urmă cu mulţi ani. Având în vedere valul de infracţiuni din oraş, puştiul îşi asumă misiunea de a-l readuce la viaţă pe eroul Samaritan pentru a salva oraşul. 

2. Fără remuşcări 

Un soldat al trupelor Seal descoperă o conspiraţie internaţională în timp ce caută răzbunare pentru uciderea soţiei sale însărcinate. Este povestea originală a lui John Clark, unul dintre cele mai apreciate personaje din universul Jack Ryan. 

3. Luna de miere 

Un englez, Adam, şi mireasa sa din Bulgaria, Sarah, sunt pe cale să plece în luna de miere în Veneţia, Italia. Dar călătoria lor romantică se transformă într-o aventură în 3 din cauza prietenului mirelui, Bav, care transformă totul într-un dezastru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel