Top 7 modalități de a scăpa de stres și anxietate

Atunci când treci printr-o perioadă stresantă şi nu poţi concentra cum trebuie pentru a duce la capăt activităţile zilnice, ai nevoie să pui în aplicare câteva idei simple de a scăpa de stres în mod natural, scrie 1. Mănâncă puţin şi des. O gustare la 2-3 ore îți păstrează nivelul de energie.

2. Rupe rutina cu o plimbare prin parc, citind o carte interesantă, ieșind la un suc sau făcând alte activități care îți plac.

3. Încercă să comunici. Chiar dacă persoana cu care vorbeşti nu te poate ajuta, discuţia în sine are rolul de a te face să te simţi mai bine.

 4. Foloseşte esenţă de levănţică sau trandafir. Dacă nu ai aşa ceva, poartă parfumul tău preferat. Te va înveseli.

 5. De fiecare dată când te simți stresat încearcă să inspiri și să experi de 5 ori. Specialiștii susțin că are un efect mult mai mare decât te aștepți.

6. Dacă te numeri printre persoanele care consumă foarte des cofeină, această băutură are rolul de a stimula adrenalina, ceea ce nu prea doreşti în zilele stresante.

7. Dacă starea de stres nu trece de la sine, e cazul să te duci la un terapeut. O să te ajute să găseşti cauza şi împreună veţi obţine şi soluţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel