Top 6 lucruri rușionase pe care toată lumea le face

1_shaving-in-other-places
1_shaving-in-other-places

Iată lista cu cele mai rușinoase acțiuni pe care toată lumea le-a făcut și pe care nu le-am recunoaște nici în ruptul capului, scrie Cu toții dăm din cap în timpul unei conversații, prefăcându-ne că înțelegem ceea ce vorbesc ceilalți oameni. Uneori habar nu avem despre ce se vorbește.

Să accelerezi și să nu dai prioritate unui alt automobil, atunci când nu ești obligat, este ceva întâlnit pe șosele, deși uneori nu te grăbești nicăieri și nici nu pierzi nimic dacă lași pe cineva să te depășească.

De câte ori nu ai întors capul în cealaltă parte, prefăcându-te că nu ai cunoscut niciodată o anumită persoană pe care doreai pur și simplu s-o eviți sau să nu stai de vorbă cu ea?

Este aproape enervant că persoana pe care încerci să o eviți, se ține după tine. Și, în loc să dai un semn de recunoaștere într-o cameră aglomerată, te prefaci că nu i-ai auzit vocea și mergi mai departe.

Te prefaci că știi versurile unui cântec, însă de fapt nu cunoști decât refrenul. Nu ți s-a întâmplat niciodată să cânți, doar pentru a da impresia că știi versurile?

 S-a întâmlplat să-i faci cu mâna unei persoane care, de fapt, nu te salută pe tine. Te poți preface că-ți aranjai părul, întotdeauna merge trucul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel