EXCLUSIV  Conjuncția Jupiter-Neptun va schimba lumea. Va EXPLODA: Nu mai ai limită!

foto ilustrativ. Conjuncție Jupiter-Neptun
foto ilustrativ. Conjuncție Jupiter-Neptun

Astrologul DCNews a vorbit, în PREMIERĂ, despre conjuncția care va schimba lumea și ne va influența major. 

”Vom discuta despre conjuncția Jupiter Neptun, care se petrece o dată la 13 ani, în câte un semn. Neptun a intrat în Pești în 2011 și va mai sta până-n 2026. Jupiter a fost în Pești anul acesta între 14 mai și 28 iulie, s-a întors în Vărsător, unde se va întoarce în decembrie, (...) iar pe 28 octombrie revine în Pești, unde stă până în 21 decembrie 2022. Ce înseamnă acest lucru? Creează un trend. Vorbește foarte mult de spiritualitate, despre partea interioară, despre stări, despre ce simțim.” a spus Daniela Simulescu despre conjuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie 2022, care s-a întâmplat ultima dată în 10 iulie 2009, când a fost creată calea către tot ce înseamnă online. 

”Tot ce înseamnă viciu va EXPLODA. Nu mai ai limită”

Fie că ai sau nu Pești în astrogramă - deși cei mai influențați vor fi cei cu marcaje de Pești - astrologul DCNews te atenționează: ”Tot ce înseamnă viciu va EXPLODA. Cu Jupiter- Neptun în Pești, nu mai ai limită, ajunge să te controleze. Nu mă refer doar la viciu precum alcool, tutun, ci și la relații toxice, de exemplu”.”Viciul vine pe un teren minat, nu e atât e ușor! Nu ține de lipsă de voință” a atras atenția astrologul. 

Jupiter- Neptun, despre vindecare și acceptare

”Pe de altă parte, noi abia la anul s-ar putea să începem să ne mai vindecăm de această pandemie. Putem accesa niște medicamente în plus, niște tratamente. (...) Jupiter- Neptun e bun pe vindecare fizică și emoțională. Psihologii se vor îmbogăți! Această conjuncție arată că e clar că trebuie să te vindeci pe dinăuntru. Deci e foarte bună pentru vindecare și pentru acceptare” a mai transmis Daniela Simulescu, atrăgând atenția că acum e momentul în care să începi să vindeci. 

De asemenea, vor fi influențe legate de religie: ”Grijă mare dacă vrei să faci schimbări din acest punct de vedere, ai grijă cu cine vorbești” a mai spus astrologul DCNews. 

”Industria artistică, cinematografică se vor schimba enorm.”, dar și zona media. Dacă-ți propui ceva în jurul datei de 12 aprilie 2021, ”vei schimba lumea”, a afirmat astrologul. 

Vezi în video mai mult despre ce presupune conjuncția Jupiter - Neptun din 12 aprilie 2022: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel