Teatrul Arte dell’Anima, spectacole de neratat. Acțiune după un caz real

Teatrul Arte dell’Anima vine cu două spectacole de neratat săptămâna viitoare.

Joi, 3 decembrie, ora 20:00

IUBITUL MEU... LEONARD este un spectacol despre Omul Leonard Cohen și fascinanta sa operă. Ineditul acestui spectacol constă în cronologia inversă în care acesta este montat, debutând cu un Leonard matur, trecut prin viață, amintindu-și de clipele fericite, apoi avem un Leonard în tinerețe, care se îndrăgostește, trăiește cu pasiune orice clipă și luptă pentru ideile sale, iar în final ne întâlnim cu un Leonard-copil, abia născut. Ceea ce este surprizător în opera lui Leonard Cohen este tocmai această permanentă căutare a sufletului prin mijloace contradictorii, în care forța se amestecă subtil cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristetea... Iubitul meu... Leonard este o ,,călătorie" în sufletul omului pe care vă invităm să o parcurgem împreună. Distribuție: Diana Giubernea Regie: Mona Gavrilaș.

(w670)

[citeste si]

Duminică, 6 decembrie, ora 20:00

Iulie și August după ,,Norway.today" de Igor Bauersima. Distribuție: Raluca Ghervan Alex Zob Traducere: Victor Scoradet Scenografie: Vladimir Turturica Regie: Marius Gîlea

Sinopsis: Câți dintre noi se simt bine în pielea lor, în viața lor, în familiile lor? Câți dintre noi sunt pregătiți pentru o schimbare radicală? Câți dintre noi au curajul să facă o astfel de schimbare? Doi tineri își dau întâlnire pe net ca să... zboare! O poveste despre viață, înțelegere, comunicare.... o poveste plină de umor și sensibilitate. Iulie și August este un spectacol în care se tratează câteva dintre problemele tinerei generații. După un caz real, acțiunea se desfășoară în două spații diferite, într-un club de genul chat room și pe o stâncă în Norvegia. E un spectaol vizual în care se folosesc umbrele, în care imaginile frumoase nu lipsesc. Umor mult și de bună calitate. Cam acestea sunt ingredientele cu care vă așteptăm.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel