Taylor Swift şi Justin Bieber, implicaţi într-o dispută online legată de catalogul muzical al artistei

Cântăreaţa pop americană Taylor Swift l-a criticat în termeni duri pe managerul lui Justin Bieber după ce acesta a cumpărat catalogul ei muzical, fapt care l-a determinat pe artistul canadian să sară în ajutorul colaboratorului său într-o dispută online foarte aprinsă, care a atras apoi mai multe personalităţi din industria muzicală, informează Reuters. 

Taylor Swift a publicat duminică un mesaj foarte lung pe platforma online Tumblr prin care şi-a exprimat nemulţumirea că Scooter Braun, managerul lui Bieber şi al altor artişti cunoscuţi precum Ariana Grande şi Demi Lovato, a cumpărat Big Machine, o casă de discuri din Nashville care deţine înregistrările master ale cântecelor sale mai vechi. 'Acesta este cel mai rău scenariu posibil', a scris Taylor Swift, care l-a acuzat pe Scooter Braun de 'intimidare neîncetată şi manipulatoare'.

'Braun a pus doi dintre clienţii lui să mă intimideze online' din cauza unei dispute cu Kim Kardashian şi Kanye West, a declarat Swift, adăugând şi o fotografie care îi prezintă pe Braun şi Bieber. 'Acum, Scooter m-a jefuit de munca mea de-o viaţă, pe care nu am avut posibilitatea să o cumpăr', a precizat cântăreaţa, care a mai spus că se simte 'întristată şi îngreţoşată'. Agentul lui Scooter Braun, care deţine compania Ithaca Holdings, nu a dat curs solicitărilor de a face declaraţii pe această temă. Duminică, Ithaca Holdings LLC a anunţat că a achiziţionat Big Machine Label Group.

Termenii tranzacţiei nu au fost dezvăluiţi. Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, a semnat cu casa de discuri Big Machine la vârsta de 15 ani şi a părăsit-o în noiembrie 2018 pentru un contract cu Universal Music Group (UMG), divizie a conglomeratului francez Vivendi. Artista americană va lansa primul ei album înregistrat în colaborare cu noua sa casă de discuri UMG în luna august.

Scott Borchetta, fondatorul casei Big Machine Label Group, a scris pe blogul companiei că artistei pop i-a fost oferit un contract ce prevedea că '100% din activele lui Taylor Swift urmau să îi fie transferate imediat în urma semnării noului acord'. Sub titlul 'E timpul pentru ceva adevăr', Scott Borchetta a publicat fragmente din contractul propus vedetei americane şi câteva SMS-uri, despre care a afirmat că erau mesaje prietenoase schimbate de el cu Taylor Swift. Pe Instagram, Justin Bieber şi-a cerut iertare pentru faptul că a avut un comportament 'supărător' faţă de Taylor Swift în trecut, însă a precizat şi faptul că Scooter Braun 'nu a avut nimic de-a face cu asta'.

'Scooter te-a susţinut încă de pe vremea când tu ai avut amabilitatea de a mă invita să cânt în deschiderea concertelor tale. Nu e corect din partea ta să te plângi pe reţelele de socializare şi să îndemni oamenii la ură pe reţelele de socializare', a scris starul pop canadian. Justin Bieber a propus ca cei trei să se întâlnească şi să discute această chestiune într-un cadru privat. 'Nu cred că disputele fără încetare în spaţiul online ar putea să rezolve ceva', a scris Bieber. Cântăreţele Halsey şi Cher şi-au exprimat sprijinul faţă de Taylor Swift în cadrul unor mesaje online, în timp ce Demi Lovato i-a luat apărarea lui Scooter Braun. 'Am avut de-a face cu mulţi oameni răi din această industrie, însă Scooter nu este unul dintre ei', a scris Demi Lovato într-un mesaj publicat pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel