SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT, în SEMIFINALE la US OPEN 2015, VINERI, după ORA 18:00

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, a fost eliminată, vineri, din semifinalele de la US Open 2015, după o înfrângere fără drept de apel suferită în fața italiancei Flavia Pennetta, locul 26 WTA. 

UPDATE: Simona Halep a pierdut în două seturi confruntarea cu Flavia Pennetta, scor 1-6, 3-6, după doar o oră și un minut de joc.

Româna a comis foarte multe greșeli neforțate în această partidă, în vreme ce italianca a evoluat aproape de perfecțiune și nu i-a dat nici o șansă adversarei sale.

După un prim set pierdut categoric, Simona Halep a dat semne de revenire în debutul actului secund, când a revenit de la 0-1 și a condus cu 3-1, urmând la serviciu. De la acel moment însă, Flavia Pennetta a reintrat în joc și nu i-a mai dat nici o speranță numărului 2 mondial, adjudecându-și cinci game-uri consecutive.

În finala de la US Open 2015, Flavia Pennetta se va bate cu învingătoarea semifinalei dintre liderul mondial Serena Williams și o altă italiancă, Roberta Vinci, locul 43 WTA. 

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA 1-6, 3-6

---------------------------

Setul 2:

- 3-6: Flavia Pennetta fructifică a doua minge de meci și câștigă semifinala cu Simona Halep, asigurându-și calificarea în marea finală de la US Open 2015.

- 3-5: Incredibil! Italianca ajunge la al 15-lea punct consecutiv și se apropie la un singur game de câștigarea meciului. Simona Halep urmează la serviciu.

- 3-4: Flavia Pennetta își continuă revenirea din setul secund și mai face un game la zero, de data aceasta însă pe serviciul Simonei Halep, care pare că nu-i poate face față italiencei în aceste momente.

- 3-3: Italianca nu-i permite Simonei Halep să se distanțeze și egalează scorul la jumătatea setului secund, după un game alb reușit pe propriul serviciu.

- 3-2: Din păcate, erorile reapar în jocul româncei, care îi face un nou cadou adversarei: un break la 15, încheiat cu o dublă greșeală.

- 3-1: Românca își continuă revenirea în joc și pare tot mai sigură pe ea. Sportiva noastră face break, la avantaj, după ce a salvat o șansă de 2-2, și se desprinde în setul 2. Simona Halep este tot mai energică și, de remarcat că față de actul inaugural, în acest game i-a ieșit lovitura preferată: backhand-ul în lung de linie, direct câștigător, în momentul în care Pennetta a urcat la fileu.

- 2-1: Simona Halep trece la conducerea setului secund, după un game în care a zburdat pur și simplu pe teren. Jocul româncei arată din ce în ce mai bine.

- 1-1: Simona Halep răspunde în stil de mare campioană, cu un game alb pe serviciul advers, și egalează situația în debutul actului 2.

- 0-1: Flavia Pennetta începe bine și setul secund, cu un break la 15.

---------------------------

Setul 1

- 1-6: Flavia Pennetta își face serviciul și câștigă primul set al semifinalei cu Simona Halep, după ce românca i-a anulat prima șansă. Sportiva noastră a plecat la cabine la finalul setului pierdut în 28 de minute.

- 1-5: Două erori neforțate urmate de o dublă greșeală i-au oferit Flaviei Pennetta două mingi de break și 1-5. Simona Halep a salvat prima șansă a adversarei, datorită unei defensive admirabile, iar pe a doua cu un contre-pied. Românca a avut avantaj, dar mingea ei de 2-4 a fost anulată de Pennetta cu o dreaptă câștigătoare. Simona Halep a continuat să greșească și i-a făcut cadou adversarei un nou break. Flavia Pennetta va servi pentru primul set.

- 1-4: Game scurt și rapid câștigat de Pennetta pe propriul serviciu, la 15. Italianca se desprinde în primul set.

- 1-3: Simona Halep își pierde serviciul, la 30, după un game în care a comis trei erori neforțate și a salvat prima șansă de break a italiencei. Flavia Pennetta anticipează foarte bine atacurile româncei și reușește să returneze de cele mai multe ori, în vreme ce sportiva noastră a mai ratat o dată lovitura ei preferată, backhand-ul în lung de linie.

- 1-2: Italianca își câștigă greu serviciul, la avantaj, după ce a salvat o șansă de break a Simonei Halep și a mai irosit o ocazie de a face 1-2 în primul set. Flavia Pennetta a comis o dublă greșeală la 15-30 pentru ea și a reușit să-și păstreze serviciul în ciuda agresivității arătate de Simona Halep.

- 1-1: Simona Halep egalează grație unui game alb, câștigat la 0.

- 0-1: Flavia Pennetta câștigă primul game al partidei, cu serviciul, la 15. Românca a început meciul cu o dreaptă câștigătoare, urmată de un rever ratat, trimis mult afară. Italianca a replicat cu un forehand câștigător în lung de linie, după care sportiva noastră a returnat în fileu un serviciu al adversarei. La ultimul punct al game-ului, italianca a încercat o scurtă ajunsă foarte bine de Simona Halep, care a trimis în cross de la fileu, dar Pennetta a anticipat bine și a returnat în terenul advers.

- ora 18:19 - A început meciul Simona Halep - Flavia Pennetta, din semifinalele de la US Open 2015. Italianca servește prima.

---------------------------

- 18:12 - După tragerea la sorți, cele două jucătoare se vor încălzi timp de câteva minute, înainte de începerea meciului.

- ora 18:10 - Cele două sportive și-au făcut apariția pe Arena Arthur Ashe, din complexul de la Flushing Meadows.

- ora 18:00 - Partida Simona Halep - Flavia Pennetta va începe în câteva minute.

---------------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Meciul dintre Simona Halep și Flavia Pennetta, contând pentru semifinalele de la US Open 2015, a fost reprogramat din cauza ploii care s-a abătut asupra complexului de la Flushing Meadows. Programat inițial pentru vineri dimineață, de la ora 04:00, duelul Halep - Pennetta a fost reprogramat pentru vineri seara, după ora 18:00, ora României.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Organizatorii de la US Open 2015 au anunțat că, din cauza ploii, partidele din semifinale vor fi amânate. Astfel, meciul dintre Simona Halep (locul 2 WTA) și Flavia Pennetta (locul 26 WTA) va avea loc vineri, de la ora 18:00, pe Arena Arthur Ashe, și va fi urmat de cealaltă semifinală, duelul dintre Serena Williams (locul 1 WTA) și Roberta Vinci (locul 43 WTA).

Citește și: Simona Halep, reacție de zile mari după meciul cu Victoria Azarenka

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Simona Halep și Flavia Pennetta s-au întâlnit de patru ori până în prezent, iar italianca s-a impus în trei rânduri. Sportiva noastră a câștigat ultimul duel direct, chiar în acest an, la Miami, scor 6-3, 7-5.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Succesele Flaviei Pennetta nu sunt mai recente de 2013: în sferturi la Marbella 2010, scor 6-4, 7-6 (4), în optimi la Bastad 2013, scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi în optimi la US Open 2013, scor 6-2, 7-6 (3).

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Accederea în careul de ași de la Flushing Meadows îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 805.000 de dolari. Dacă va trece de italianca Flavia Pennetta, și va ajunge în finală, românca își va asigura un cec în valoare de 1,6 milioane de dolari. În cazul în care se va impune și în ultimul act, Simona Halep va încasa un premiu în valoare de 3,3 milioane de dolari.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta, din semifinalele de la US Open 2015, va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO, vineri, de la ora 18:00.

Vezi și: US OPEN 2015: SIMONA HALEP este elogiată în presa italiană înainte de semifinala cu FLAVIA PENNETTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel