US OPEN 2015: SIMONA HALEP este elogiată în presa italiană înainte de semifinala cu FLAVIA PENNETTA

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Presa italiană vorbește în termeni mari despre Simona Halep, după prestația româncei din sfertul de finală de la US Open, cu Victoria Azarenka. SuperNews notează că "nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o" pe Simona Halep, care s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, și o va întâlni în semifinale pe Flavia Pennetta.

Vezi și: Sumă colosală de bani câștigată de Simona Halep după US Open 2015

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "Ar trebui să vorbesc despre Simona Halep, care încă o dată a ajuns în semifinalele unui Grand Slam după ce a făcut un meci mare cu o jucătoare extraordinară, cum este Vika Azarenka. Ar trebui să descriu reuşita româncei de pe locul 2 WTA, care poate de fiecare dată să dea cursul unui meci, uneori şi cu probleme fizice. A fost capabilă să găsească lovitura câştigătoare după două ore de joc şi după o întrerupere cauzată de ploaie. Ar trebui să vorbesc despre al treilea set perfect cu care Simona a doborât rezistenţa sportivei din Belarus. Dar cum să fac toate acestea când Flavia Pennetta a ajuns din nou în semifinalele US Open? (...) Acum, în semifinale, urmează Simona Halep, pe care în 2013 Pennetta a învins-o în două seturi. Se se repete povestea? (...) Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep în sferturi", scrie autorul articolului postat pe site-ul SuperNews, conform prosport.ro.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Intelligonews.it notează că italienii şi-ar dori un miracol la meciul dintre Flavia Pennetta şi Simona Halep: "Pennetta şi Vinci în semifinale. Pentru Pennetta urmează Simona Halep, cap de serie numărul 2. Ar fi nevoie de încă un miracol (deşi Pennetta conduce cu 3-1 în întâlnirile directe)".

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "Palpitant, pasionant. Acestea sunt primele adjective care ne vin în minte pentru a descrie meciul dintre Simona Halep şi Victoria Azarenka, care a durat aproape trei ore şi s-a încheiat cu românca ridicând braţele către cer", scrie şi oktennis.it.

Citește și: SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA, SCOR în semifinale la US OPEN 2015, ora 04:00

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel