SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA, SCOR în semifinale la US OPEN 2015, ora 04:00

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCOR. Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open, după un meci formidabil cu Victoria Azarenka, scor 6-3, 4-6, 6-4. Meciul Simona Halep - Flavia Pennetta se va disputa în noaptea de joi spre vineri, nu mai devreme de ora 04:00. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla scorul partidei.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCOREste al doilea meci pe terenul central, a doua semifinală după cea dintre Serena Williams și Roberta Vinci (ce începe la ora 02:00). Așadar, partida dintre Simona Halep și Flavia Pennetta va fi transmisă în jurul orei 04:00.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCORFlavia Pennetta este nr. 26 WTA, iar la general conduce cu 3-1 împotriva lui Simona Halep. Italianca a câştigat primele trei întâlniri, însă românca s-a impus în ultimul duel direct, disputat chiar anul acesta, la Miami, scor 6-3, 7-5.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCOR. Flavia Pennetta, în vârstă de 33 de ani, a câştigat de-a lungul carierei 10 titluri, cu unul mai puţin decât Simona Halep. Cele mai bune performanţe la turneele de Grand Slam le-a înregistrat chiar la US Open, unde s-a calificat de două ori în faza semifinalelor.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCORSimona Halep a vorbit despre meciul pe care îl va juca cu Flavia Pennetta. "Am jucat împotriva Flaviei şi ştiu că trebuie să lupt pentru fiecare punct atunci cînd ne înfruntăm. Mă aştept la un meci greu, pentru că e o jucătoare formidabilă. Sunt convinsă însă că şi eu pot să mai fiu puternică încă o zi", a spus Simona Halep la finalul partidei cu Victoria Azarenka.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCORFlavia Pennetta a spus că se așteaptă la o partidă grea cu sportiva noastră. "Cred că va fi un maraton meciul cu ea", a spus Flavia Pennetta.

SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA SCORRămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla scorul partidei SIMONA HALEP - FLAVIA PENNETTA.

VEZI ȘI: Cristian Tudor Popescu: I-aș pupa adidașii Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel