Simona Halep, reacție de zile mari după meciul cu Victoria Azarenka

Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka într-un meci în care s-a luptat pentru fiecare minge, adversara sa fiind extrem de puternică.

Pe teren, imediat după victoria contra Azarenkăi, sportiva noastră a spus: "A fost un meci dur. La acest nivel, cel mai ridicat din tenis, cred e normal să joci trei seturi. Sunt foarte fericită că am câștigat. Nu știu unde am găsit puterea să câștig acest meci, după pauză. Spectatorii au fost uimitori, mulțumesc că ați venit și că m-ați susținut.

În primul set am jucat cel mai bun tenis al meu. Am vrut să fiu agresivă, să lovesc mingea repede și să deschid unghiurile. Apoi am făcut un pas în spate și a fost foarte dificil să mă apăr, pentru că ea lovește puternic. Am alergat mult, am obosit un pic după al doilea set. Apoi a venit pauza, mulțumesc Doamne pentru ploaie. Am găsit puterea să revin pe teren și să dau totul pentru a câștiga, pentru că am vrut din tot sufletul să câștig acest meci și să joc prima oară aici o semifinală.

Am jucat cu Flavia în acest an, o cunosc destul de bine. Știu că trebuie să fiu foarte competitivă mâine și să joc fiecare minge ca și cum ar fi ultima. Vreau să mă bucur", a spus Simona Halep.

Semifinala Simona Halep - Flavia Pennetta se va disputa joi spre vineri noaptea, nu mai devreme de ora 4:00, ora României.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE TEXT, în SFERTURI DE FINALĂ la US OPEN 2015, după ORA 19:30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel