Serena Williams, serial documentar. HBO a anunțat data lansării

HBO Sports, în parteneriat cu grupul IMG vor lansa pe data de 2 mai în acest an documentarul „Being Serena". 

Serialul va conține cinci părți și va prezenta cele mai importante momente din viața sportivă a Serenei Williams, dar și din viața personală, legate de copilărie, căsătorie și nașterea copilului.

„Chiar dacă Serena a fost în lumina reflectoarelor încă din adolescență, continuă să ne capteze imaginația. Împreună cu partenerii de la IMG, așteptăm cu nerăbdare să oferim urmăritorilor o perspectivă mai puțin cunoscută, un portret al din culise", a declarat Peter Nelson, vicepreședinte executiv la HBO Sports.

A câștigat Australian Open însărcinată

Una dintre cele mai premiate jucătoare din istoria tenisului profesionist, Serena Williams, a câștigat cel de-al șaptelea titlu Australian Open în ianuarie 2017. Patru luni mai târziu, Williams a dezvăluit că așteaptă primul copil, fiind însărcinată în a opta săptămână în timpul Australian Open. Sportiva a născut în septembrie și s-a căsătorit în noiembrie.

„Serena Williams este o forță nemaiîntâlnită", a declarat Mark Shaphiro, copreședinte la IMG. „Toată viața ei este un jurnal de erou și a fost un privilegiu să lucrez cu ea în această nouă etapă a vieții. HBO este un partener incredibil în devoltarea unei perspective unice în lumea Serenei și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim toată această poveste cu oamenii în luna mai", a completat Shaphiro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel