Samuel Eto'o şi-a anunţat retragerea la 38 de ani

Atacantul camerunez Samuel Eto'o, considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti africani din toate timpurile, a anunţat că se va retrage, la 38 de ani, relatează AFP.

Mulţumesc tuturor, multă dragoste şi adrenalină, a scris Eto'o pe contul său de Instagram, unde a postat o fotografie în care atacantul este îmbrăcat în negru şi se află în obscuritate.

Cu naţionala Camerunului, Eto'o a cucerit medalia de aur la JO 2000 şi Cupa Africii pe Naţiuni în 2000 şi 2002, competiţie în care este golgheter absolut cu 18 goluri. El a jucat la patru turnee finale de Cupă Mondială, între 1998 şi 2014, şi a fost ales de patru ori cel mai bun jucător african al anului, un record pe care îl împarte cu ivorianul Yaya Toure.

La nivel de club, Eto'o a câştigat Liga Campionilor cu FC Barcelona (2006, 2009) şi apoi cu Inter Milano (2010). El a mai jucat la Real Madrid, Mallorca, iar spre finalul carierei a trecut pe la Anji Mahacikala, Chelsea, Everton, Sampdoria, Antalyaspor, Konyaspor şi Qatar SC. Are trei titluri de campion al Spaniei şi un titlu în Italia.

În total, Eto'o a marcat 359 goluri în 718 meciuri în toate competiţiile la nivel de club şi 56 goluri în 118 meciuri pentru naţionala Camerunului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel