Samsung va introduce tehnologia Google AI la noua serie de smartphone-uri Galaxy

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Samsung va integra tehnologia de inteligență artificială (AI) generativă de la Google în următoarea sa generație de smartphone-uri Galaxy.

Miercuri, firma sud-coreeană a dezvăluit seria S24 și s-a lăudat cu o serie de noi funcții bazate pe inteligență artificială.

"Vom remodela peisajul tehnologic, vom deschide un nou capitol fără bariere pentru a vă elibera potențialul", a declarat TM Roh, președintele diviziei de experiență mobilă a Samsung, în fața unei mulțimi din San Jose, California.

Telefoanele vor folosi Gemini Nano încorporat, cel mai eficient model de la Google, și vor avea acces la tehnologia Gemini Pro și Imagen 2 text-imagine prin intermediul cloud-ului.

O funcție de inteligență artificială va oferi traducere în direct în timpul apelurilor telefonice în 13 limbi și 17 dialecte.

De asemenea, clienții vor putea utiliza funcții de rezumare și clasificare bazate pe inteligență artificială în aplicațiile proprii Samsung, cum ar fi Note, Voice Recorder și tastatură.

Modelul Imagen îi va ajuta pe utilizatori să efectueze sarcini complexe de editare a fotografiilor în aplicația Galerie, o funcție care ar putea ajuta oamenii să își rafineze fotografiile, dar ar putea, de asemenea, să faciliteze crearea de imagini înșelătoare.

Noile telefoane vor fi puse în vânzare în jurul sfârșitului lunii ianuarie

Noile telefoane vor introduce, de asemenea, funcția Google "Circle To Search", care permite utilizatorilor să încercuiască fragmente de text, părți din fotografii sau videoclipuri pentru a obține rezultate de căutare instantanee despre ceea ce a fost evidențiat.

Noile telefoane vor fi puse în vânzare în jurul sfârșitului lunii ianuarie.

Google se întrece cu Microsoft pentru a încorpora inteligența artificială generativă în aplicațiile și dispozitivele de zi cu zi, inclusiv în smartphone-uri, computere și software de productivitate, în timp ce companiile caută noi oportunități de a monetiza aceste instrumente.

Propriile telefoane Pixel ale Google dispun deja de AI, inclusiv de capacitatea de a modifica aspectul fotografiilor.

De asemenea, compania adaugă instrumentul Circle To Search la cele mai recente telefoane ale sale, Pixel 8 și Pixel 8 Pro, cu planuri de a-l extinde la alte dispozitive care rulează software-ul său Android în cursul anului.

Se așteaptă ca Apple să introducă mai multă inteligență artificială în următoarea sa generație de iPhone-uri în septembrie - dar, deocamdată, Samsung are un avans în ceea ce privește introducerea tehnologiei în buzunarele oamenilor, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel