Samsung lansează primele laptopuri cu ecran QLED. Prețurile aici

Sursa: Samsung
Sursa: Samsung

Noile laptopuri Samsung Galaxy Book sunt gata de lansare.

Noile laptopuri Samsung Galaxy Book sunt gata de lansare, conform The Verge. Dispozitivele au devenit disponibile în Statele Unite.

Cele trei laptopuri – Galaxy Book Flex, Flex Alpha și Ion – sunt echipate cu cele mai recente procesoare de a 10-a generație Intel. Flex și Ion fac de altfel parte din proiectul Intel Project Athena. Astfel, la achiziționarea unui Book Flex sau Ion, utilizatorii vor dispune de până la 9 ore de lucru la o singură încărcare.

Diferența dintre specificațiile oferite de companie și Project Athena

Diferența dintre programul Project Athena și spusele companiilor cum că laptopurile lor pot fi folosite 24 de ore încontinuu diferă prin ce activitate depune laptopul. Da, companiile pot spune că au laptopuri care pot sta până la 24 de ore până când trebuie încărcate din nou, dar testele sunt artificiale fiindcă statisticile sunt făcute pentru playback-ul de video, cu Wi-Fi stins, cu luminozitate extrem de mică și nimic altcineva. Cine folosește laptopul așa?

Galaxy Book Flex și Ion au fost anunțate în octombrie 2019, însă Samsung nu anunțase vreo dată de lansare în afară de „începutul lui 2020". De atunci, compania sud-coreeană a anunțat un alt laptop în această serie, Galaxy Flex Alpha, care este destinat celor care vor un laptop 2-în-1 de la Samsung, dar nu își permit variantele mai scumpe.

Primele laptopuri cu ecran QLED

Noile Galaxy Book-uri sunt primele laptopuri care folosesc display-uri QLED, aceeași tehnologie pe care compania o folosește și la televizoarele de top ale sale.

Galaxy Flex Alpha va începe de la 850 de dolari americani, Galaxy Book Ion va începe de la 1.200 de dolari pentru 13,3 inch și 1.300 de dolari pentru 15,6 inch. Galaxy Book Flex are prețul de 1.350 de dolari pentru modelul de 13,3 inch și 1.400 de dolari pentru versiunea de 15,6 inch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel