Sacrificiul suprem al dezvoltatorilor Fortnite. Au acceptat cererea

Epic Games a permis în sfârșit jocului Fortnite să fie descărcat prin Magazinul Play pe Android, la 18 luni după lansarea sa.

Epic Games a permis în sfârșit jocului Fortnite să fie descărcat prin Magazinul Play pe Android, la 18 luni după lansarea sa, conform The Verge. Epic a transmis că Google dezavantajează software-urile dezvoltate de terți, avertizând utilizatorii de potențiale probleme de securitate care poate nu există.

„După 18 luni de operare a Fortnite pe Android în afara Google Magazin Play, am avut o revelație", a transmis compania, într-un comunicat. „Google dezavantajează software-ul care poate fi descărcat din afara Google Play, prin măsuri tehnice precum pop-up-uri de speriat".

Epic Games nu voia taxă de 30% pe cel mai popular joc al momentului

Pentru aceste motive, Epic va oferi jocul prin Magazin Play, ceea ce înseamnă că Google va primi 30% din toate cumpărăturile făcute în aplicație. CEO-ul Epic Games, Tim Sweeney, a fost un critic al ambelor magazine de aplicații App Store și Magazin Play, acuzând ambele platforme că abuzează de poziția din piață pentru a face bani.

„Taxa de 30% din magazinul de aplicație este un cost mare într-o lume unde 70% trebuie să acopere dezvoltarea, operarea și susținerea jocului", a spus în august 2018 directorul Epic.

„Magazinul Play are un model de afaceri și o politică de taxare care ne permite să investim în platforma și uneltele noastre, pentru a ajuta dezvoltatorii să aibă afaceri de succes, ținând în același timp utilizatorii în siguranță. Noi ne bucurăm de orice dezvoltator care recunoaște valoarea Google Play și ne așteptăm să se participe sub aceiași termeni ca alți dezvoltatori", a transmis Google.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel