EXCLUSIV  Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson sunt rivali şi parteneri în comedia sezonului, “Hitman’s Bodyguard: Care pe care”

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipă pe marile ecrane în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, Hitman’s Bodyguard: Care pe care, ce rulează de azi în cinematografele româneşti.

Distribuţia filmului regizat de Patrick Hughes şi scris de Tom O'Connor, este una excepţională, graţie actorilor Salma Hayek şi Gary Oldman, două veritabile simboluri ale Hollywood-ului, care alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, şi de o poveste care abundă în scene de acţiune şi în cele mai amuzante schimburi de replici, formează atuurile care promit să poziţioneze Hitman’s Bodyguard: Care pe care în liga experienţelor cinematografice de neratat, chiar dacă intriga acestei comedii de acţiune este una fără prea mari pretenţii.

(w670)

Este prima dată când meseria devine un coşmar pentru cel mai bun agent de protecţie din lume, Michael Pryce (Ryan Reynolds), atunci când primeşte misiunea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit, Darius Kincaid (Samuel L. Jackson). Redutabilul asasin este coonstrâns să depună mărturie împotriva vechiului său angajator în faţa Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga.

Neobositul bodyguard şi explozivul criminal au fost rivali toată viaţa, însă acum trebuie să reziste împreună 24 de ore şi să înveţe să colaboreze. Hilara aventură îi poartă din Anglia la Haga, unde trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sângeroasă cu un dictator nemilos din Europa de Est (Gary Oldman). Salma Hayek întregeşte distribuţia în rolul letalei soţii a lui Jackson.

(w670)

Acţiunea decurge cu viteza luminii. Călătoria nebună prin Europa nu se opreşte până la apariţia pe ecran a cuvântului Sfârşit.  

Reynolds et Jackson se completează, jucând admirabil aspectul umoristic al personajelor lor, dar şi latura mai neliniştitoare a istoriei. Relaţia pe care ei o întreţin în film şi aventurile prin care trec prind spectatorul pe toată durata proiecţiei.

(w670)

Despre felul în care au colaborat cei doi actori principali în timpul filmărilor, Ryan Reynolds mărturisea: ,,Eu şi Sam am avut multe momente în care pur şi simplu ne-am jucat, iar asta a contribuit foarte mult la sudarea relaţiei dintre cele două personaje. Sam este foarte bun pe partea de improvizaţie, se descurcă în orice situaţie şi pot pune spune că avem în comun partea aceasta, aşa că pentru noi a fost totul foarte distractiv. Am avut o chimie aparte”.

Cu un scenariu abracadabrant, Hitman & Bodyguard:care pe care face parte din acele filme de acţiune în care eroul rămâne în plină formă chiar după o bătaie zdravănă, iar toate gloanţele adversarilor săi, de altfel bine înarmaţi, zboară în toate părţile numai spre el nu. Ceea ce distinge însă acest lung metraj este umorul continuu. Spectatorul are parte de un adevărat regal oferit de Samuel L. Jackson, extraordinar în rolul de asasin plătit, îndrăgostit nebuneşte de soţia sa, o dulcinee al cărei rol este pigmentat cu un torent de insulte şi obscenităţi hilare. Salma Hayek în rolul de soţie a ucigaşului plătit, pe care îl numeşte cu afecţiune Cucaracha al ei, pare să se fi amuzat mult încarnând această scorpie dură şi sexy.

(w670)

Filmul intră în categoria acelor valori sigure ale box-office-ului anilor 1980, filme de acţiune în care două personaje pe care totul le desparte sunt obligate să convieţuiască, dintre care amintim 48 Hours, Lethal Weapon,Rush Hour, şi dovedeşte că ele nu şi-au pierdut forţa de atracţie asupra publicului. Lungmetrajul a adus 21,6 milioane de dolari la primul său weekend pe ecrane, iar în 30 august înregistrase încasări de 43,7 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada şi 21,3 milioane în alte ţări din lume. Să menţionăm că bugetul filmului a fost de 30 de milioane de dolari.  

Regizorul combină jocul isteric al lui Samuel L. Jackson cu cel reţinut al unui Ryan Reynolds capabil să te facă să râzi numai cu o grimasă. După ce şi-a făcut mâna cu un western mediocru (Red Hill), apoi cu al treilea volet al francizei Expendables, regizorul australian Patrick Hughes reuşeşte să creeze scene pline de frenezie, cu un umor care îl aminteşte pe cel al lui Tex Avery.

(w670)

Hitman & Bodyguard este o peliculă în care fiarele se rup şi sângele ţâşneşte în mijlocul unei mulţimi de figuranţi, cumva în logica desenelor animate. Secvenţele de acţiune se înlănţuie fluid, ritmate, spectaculoase, inventivitatea culminând într-o senzaţională urmărire de-a lungul canalelor din Amsterdam care implică vapoare, maşini şi motociclete, la limita absurdului.

La Bucureşti, lansarea filmului Hitman’s Bodyguard: Care pe care a fost găzduită de Cabral, într-o avanpremieră specială, efervescentă şi plină de provocări haioase, la Grand Cinema & More.

(w670)

Aşa cum Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, încearcă să-şi demonstreze supremaţia în film, zece concurenţi curajoşi au intrat în ringul amenajat în foaierul cinematografului şi şi-au testat abilităţile în aplauzele publicului prezent. Cabral i-a împărţit pe echipe şi i-a supus la cinci probe surpriză, menite să le testeze simţul umorului, capacitatea de improvizaţie şi, bineînţeles, forţa fizică.

(w670)

Susţinuţi cu glume de Cabral, concurenţii s-au străduit pe rând să facă cea mai bună interpretare a piesei I Will Always Love You, să devoreze o pungă de popcorn în timp record, să fie cei mai puternici la probele de sfoară şi skanderbeg, dar şi să îşi ţină partenera în braţe cât mai mult timp. Eforturile au fost răsplătite cu premii pe măsură, multă distracţie şi aplauzele unui public numeros. Printre vedetele care au participat la evenimentul de lansare s-au mai numărat: Carmen Negoiţă, Catinca Roman, Liviu Vârciu, Kamara, Denisa şi Raluca (Bambi), Cătălin Cazacu, trupa Zero şi Claudia Ghiţulescu.

Comedia este distribuită de Vertical Entertainment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel