Rona Hartner: "Am presimţit că am cancer"

Rona Hartner
Rona Hartner

Rona Hartner a trecut prin clipe cumplite. Vedeta a povestit că a presimţit că are cancer, chiar cu şase luni înainte să afle teribilul diagnostic. 

„De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie „am cancer". Mă gândeam: „Pe ce culoare o să scriu oare?". După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă", a declarat Rona Hartner la Antena Stars.

Vedeta a povestit că a presimţit că ceva nu este în regulă cu 6-8 luni înainte.

„Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva și mă gândeam. „Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie?". Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: „Băi, nu prea e în regulă", dar nu aveam semne, nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate, nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara", a adăugat vedeta.

Rona Hartner a fost externată marţi, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel