România, piață de desfacere. Cel mai mare spital austriac și-a deschis reprezentanță în București

Wiener Privatklinik (WPK) din Viena, cel mai mare spital privat din Austria si unul dintre putinele spitale private din Europa care asigura cel mai nou tratament impotriva cancerului – imunoterapia, a lansat in aceasta luna reprezentanta oficiala in Romania, in Sectorul 1 al capitalei. Prin intermediul sau, pacientii si partenerii medicali romani care doresc sa acceseze servicii medicale in cadrul Wiener Privatklinik, pot obtine toate informatiile necesare direct de la reprezentantii centrului medical.

Conducerea spitalul a hotarat deschiderea reprezentantei in contextul in care pacientii romani reprezinta aproximativ 20% din totalul pacientilor straini, iar in prima jumatate a acestui an numarul lor a crescut cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un numar de 300 de pacienti. Principalele afectiuni pentru care romanii aleg serviciile medicale oferite de WPK sunt afectiuni din domeniul ortopediei si traumatologiei, urmate de afectiunile oncologice si cele cardiovasculare.

"Prin infiintarea reprezentantei locale dorim sa ne consolidam relatia cu pacientii si partenerii medicali romani si sa le facilitam accesul la tratamente si investigatii in spitalul nostru. Aceasta va oferi o punte de comunicare usoara intre pacientii din Romania si spitalul din Viena, si va oferi pacientului toate informatiile necesare despre tratamentele disponibile la WPK si il va indruma catre medicul specialist potrivit pentru preluarea cazului sau. Astfel, intreg procesul pentru accesarea serviciilor medicale devine mai simplu si mai rapid. Un alt aspect important este faptul ca vom putea monitoriza mai indeaproape recuperarea postoperatorie a pacientilor, odata reveniti in tara. De asemenea, periodic vor veni aici medici specialisti ai spitalului, pentru a sustine prezentari despre cele mai moderne tratamente existente, in special pentru afectiunile principale de care sufera persoanele din Romania." a declarat Prim. Dr. Walter EBM, CEO Wiener Privatklinik (WPK).

[citeste si]

Spitalul Wiener Privatklinik din Viena detine noua centre de competenta, oferind pacientilor sai diagnostic si tratament intr-o larga varietate de specialitati medicale – de la oncologie si medicina personalizata a cancerului, medicina cardiovasculara, chirurgia nervilor periferici, ortopedie, medicina sportiva si chirurgie traumatologica, radiologie interventionala si microchirurgie, chirurgie plastica, pana la recuperare medicala si investigatii specifice domeniului aeronautic.

Centrul de Excelenta in Oncologie WPK reuneste unii dintre cei mai buni specialisti din Viena si este unul printre putinele centre din Europa care ofera pacientilor tratamente personalizate impotriva cancerului, pe baza analizei genetice a tumorii canceroase. Strategia de tratament personalizat este elaborata de o comisie interdisciplinara de experti in Oncologie, Genetica si Biologie Moleculara - Tumor Board a spitalului si contine, pe langa tratamente oncologice clasice (chimioterapia, radioterapia sau interventia chirurgicala), doua dintre cele mai moderne terapii folosite la nivel mondial in tratarea cancerului: terapia personalizata tintita si imuno-terapia. In functie de evolutia bolii, dupa un anumit numar de administrari, pacientul poate continua tratamentul in tara sa, pe baza colaborarilor internationale stabilite de catre specialistii WPK cu colegii lor din alte tari europene.

In cadrul spitalului WPK pacientii au acces facil si rapid la investigatii de natura profilactica - Check-Up si la consultatii acordate de medici de renume european din diverse specialitati medicale, aspect important mai ales in contextul necesitatii unei a doua opinii medicale inaintea unei operatii sau inceperii unei terapii.

Prin parteneriatele stabilite cu diverse companii aeriene si cu unitati de cazare din Viena, spitalul WPK ofera pacientilor romani posibilitatea de a modifica datele de plecare-sosire ale zborului fara costuri suplimentare si discounturi de pana la 60% la cazare de 3, 4 si 5 stele, comparativ cu preturile practicate in Viena.

Despre Wiener Privatklinik (WPK)

Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata, fizioterapie si recuperare medicala la cele mai inalte standarde internationale. Echipa de medici este formata din peste 150 dintre cei mai buni specialisti din Viena, recunoscuti la nivel european, iar intregul personal de ingrijire al WPK este certificat la nivel international, in concordanta cu normele oficiale ISO 9001:2015. Anual se realizeaza un control de audit ce implica o verificare foarte detaliata a calitatii proceselor de ingrijire a pacientilor. Spitalul asigura pacientilor tot confortul unui hotel de lux: camerele single sau double utilate cu telefon privat, acces la internet si fax, minibar, radio, si TV cu satelit, seif si aer conditionat, terasa mare, gradina, cafenea si magazin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel