România, pe podium, în topul celor mai proaste melodii

cheeky_girls
cheeky_girls

Dacă există ierarhii cu cele mai bune melodii, de ce nu ar exista și unul al celor mai proaste piese din toate timpurile. Nu puține au fost revistele de specialitate care au întocmit mai multe astfel de topuri, în care, din nefericire, apare și România.

Potrivit evz.ro. după consultarea mai multe surse, precum topurile întocmite de MTV pe această temă, 50 most awesomely bad songs ever întocmit de VH1 sau Run for your life! It's the 50 worst songs ever! al celor de la revista Blender Magazine, s-a făcut o medie, iar ceea ce a ieșit este de...neascultat.

Din nefericire, și România este prezentă în această medie, nu la coada topului, ci chiar pe podium, datorită surorilor de la Cheeky Girls, cu melodia The Cheeky Song, care a fost chiar hit la lansare, în 2004.
Româncele au fost întrecute doar de Rebecca Black, cu piesa Friday, locul trei fiind atribuit celor de la Baha Men, cu piesa Who Let the Dogs Out?.
În topul celor mai proaste melodii se regăsesc și melodiile interpretate de Don Johnson, Paul Anka sau Richard Harris, ultima poziție fiind ocupată de o piesă a lui Jimmy Cross.
Locul I
Locul II Locul III

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel