Robin Williams a spus „DA!“ pentru a treia oară

Susan Schneider si Robin Williams
Susan Schneider si Robin Williams

Actorul de comedie Robin Williams este acum, cu acte-n regulă, la cea de-a treia căsătorie. La nici mai mult nici mai puțin de 60 de ani, Williams i-a spus “DA!” designerului Susan Schneider în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la duminică în St. Helena, California. Printre invitați s-au numărat Steven Spilberg, George Lucas și Billy Crystal.

autor: Mădălina Ion

Actorul a cunoscut-o pe Susan cu puțin timp înainte de a suferi operația la inimă din martie 2009. De altfel, Susan a fost cea care a avut grijă ca Williams să-și revină complet după operație.

Robin Williams a mai fost căsătorit de două ori până acum. Prima dată a fost Valarie Velardi, mama celui mai mare fiu al său, Zak, iar mai apoi a urmat Marsha, de care actorul s-a despărțit în 2008, după 19 ani de căsnicie, și alături de care i-a crescut pe ceilalți doi copii ai săi, Zelda și Cody. Să sperăm că a treia oară va fi cu noroc!

La ceremonia de duminică, fiica lui Robin Williams, Zelda, s-a arătat a fi foarte încântată de cea de-a treia căsătorie a tatălui său și a declarat în fața jurnaliștilor prezenți că abia așteaptă să înceapă “nebunia”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel