Remus Borza, președinte Polisano, despre cel mai de preț capital al unei companii

Remus Borza, președintele Grupului Polisano, a explicat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, care este cel mai de preț capital al unei companii și de ce Spitalul European Polisano Sibiu s-a impus ca un centru de excelență pe piața medicală.

Amintind că în 2014, Polisano a deschis la Sibiu, în urma unei investiții de 25 de milioane de euro, cel mai modern spital din România, Spitalul European Polisano, Remus Borza a explicat auditorului în ce constă șansa unităților medicale private în competiție cu cele publice.

"Spitalul Polisano înseamnă peste 200 de medici, aproape 50% doctori în științe medicale, iar o treime dintre ei cu grade universitare: lectori, conferențiari sau profesori universitari, Tocmai în asta constă șansa privatului în competiția cu instituțiile medicale unice: să poată să atragă excelența, să poată să atragă adevărații profesioniști ai actului medical. Noi excelem nu doar pe chirurgie, neurochirurgie sau cardiologie, ci în egală măsură și pe alte discipline, precum ORL, oftalmologie, ginecologie, ortopedie sau boli interne. Acoperim întrega plajă patologică și medicală Spitalul Polisano este și cel mai modern din țară, cu un înalt nivel de dotare în ceea ce privește tehnica și aparatură medicală. (...)

Șansa privatului, a unităților medicale private în competiție cu instituțiile publice o reprezintă aceste două atuuri: dotările și în primul rând medicii. Spitalul European Polisano s-a impus tocmai pentru că nu a făcut rabat de la calitate. O unitate medicală privată dacă nu s-ar adapta zi de zi cu tehnică și nu ar avea cei mai buni specialiști ai actului medical nu ar avea nicio șansă. Dacă s-ar merge cu mediocri nu ar mai exista nicio diferență între un spital privat și unul public. Asta este șansa unităților medicale private", a precizat Remus Borza.

Încrederea, cel mai de preț capital al unei firme

De asemenea, președintele Polisano, motivând de ce s-a decis procesul de rebranduire a grupului, a precizat și care este capitalul cel mai de preț al unei companii: "Încrederea este capitalul cel mai de preț al unei companii care se câștigă în zeci de ani de trudă și sacrificii și se pierde într-o zi. S-a întâmplat și cu grupul Polisano. Într-o economie de piață, a consumului, totul este percepție, totul e comunicare, totul e imagine, totul e PR, marketing sau ambalaj. Degeaba avem un conținut extraordinar, și asta e o drama a oricărui produs românesc, suntem competitivi pe multe zone, doar că nu știm să ne promovăm profesionist, începând cu banalul ambalaj, și tot ce ține după aceea de un întreg set de instrumente de a promova acel produs".

Cea mai modernă fabrică de medicamente din Europa Centrală și de Sud-Est, ianugurată în România în 2015

Totodată, Remus Borza a oferit mai multe detalii și despre fabrica de medicamente pe care Grupul Polisano o va inaugura anul viitor. "În 2015, sper în luna februarie, vom inaugura cea mai modernă fabrică de medicamente din Europa Centrală și de Sud-Est, o investiție de 60 de milioane de euro. Va fi de departe cea mai modernă fabrică, aș putea spune chiar din Europa, pe parte de oncologice. Linia de oncologice, atât solide, cât și injectabile, va fi mai modernă decât a liderului mondial. Vorbim de o fabrică pe 33.000 de mp, care pe lângă generice, pe lângă suplimente alimentare, va intra și în producția de oncologice. Va fi singura unitate de producție din România care are o platformă de cercetare sau de bioechivalență".

Alături de Remus Borza, la conferința de presă organizată luni, la Centrul de Fertilitate Polisano București, au participat și reputați medici de la Spitalul Polisano Sibiu, precum Dr. Victor Costache – Șef Sectie Chirurgie Cardiovasculara si Toracica, Dr. Nicolae Florescu – Sef Sectie Cardiologie Intervenționala,    Dr. Claudiu Matei – Sef Sectie Neurochirurgie, specialiști recunoscuți de piață, recomandați de competențe profesionale și în primul rând de capabilități manageriale și moralitate, care au ales să se întoarcă în România, deși activau în unități medicale de prestigiu din străinătate. 

Invitatul special al evenimentului a fost Ionuț Iftimoaie, operat recent la Spitalul European Polisano Sibiu.

Polisano este cel mai mare jucător integrat din industria medicală din România, având o cifră de afaceri de aproximativ de 400 de mil de euro și 2.000 de salariați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel