Puiu Haşotti" "Noul PSD" al lui Mircea Geoană, mai mult sau mai puţin o iluzie

Planul senatorului Mircea Geoană de a pune pe picioare un nou proiect politic, care să fie un partener "natural" pentru PNL, nu se bucură de aprecierea liderului senatorilor liberali, Puiu Haşotti, în opinia căruia "noul PSD care este mai mult sau mai puţin o iluzie".

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, joi, la RFI, că "parcă" nu ar fi de acord cu senatorul Mircea Geoană, care vorbeşte despre o alianţă între noul PNL şi noul PSD.

"Eu cred că se poate discuta de schimbarea Guvernului şi în funcţie de ce se întâmplă în PSD. Eu parcă nu aş fi chiar de acord cu domnul Mircea Geoană care vorbeşte despre o alianţă între noul PNL şi noul PSD, noul PSD care este mai mult sau mai puţin o iluzie. Noi trebuie să vedem şi ce se întâmplă cu PSD-ul, pentru că personal şi acum subliniez încă o dată, personal, nu sunt de acord cu migraţia politică, o migraţie care să schimbe raportul de forţe în Parlament", spune Puiu Haşotti.

Puiu Hașotti: PNL va propune votul pe model german

Mai mult chiar, senatorul susține că poate fi de acord ca "un Guvern să cadă inclusiv cu voturile partidului care se află atunci la guvernare", dar consideră personal că PNL nu trebuie într-o alianță cu altcineva, "un nou PSD sau cu un vechi PSD".

Senatorul Mircea Geoană afirma, în urmă cu două zile, la Realitatea TV, că în două săptămâni va pune pe picioare un noi proiect de politic, noul PSD, care va fi un partener "natural" al PNL.

Planul lui Geoană, în doi pași: ruperea PSD, alianța cu PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel