PSD Dâmbovița se destramă sau rămâne unită? Anunțul organizației după multiplele atacuri

PSD
PSD

PSD Dâmboviţa a anunțat ce se va întâmpla în continuare cu organizația după eforturile și atacurile unor politicieni.

Organizaţia PSD Dâmboviţa rămâne unită, iar conducerea interimară asigurată de Rovana Plumb continuă întâlnirile în teritoriu cu activul de partid, se arată într-un comunicat al PSD Dâmboviţa.

Echipa Partidului Social Democrat Dâmboviţa rămâne unită în ciuda eforturilor disperate şi ale atacurilor neprincipiale comise de unii politicieni cu pretenţii de lideri. Toate tentativele de dezbinare promovate prin declaraţii cu iz de mahala au rămas fără ecou în rândul primarilor, al consilierilor şi al parlamentarilor PSD din Dâmboviţa. Aşa cum a fost în toate momentele dificile, familia social-democrată se dovedeşte a fi unită şi preocupată de problemele cetăţenilor, se arată în comunicat.

Plumb, întâlniri în teritoriu cu activul de partid 

Conform sursei citate, preşedintele interimar al organizaţiei, Rovana Plumb, continuă întâlnirile în teritoriu cu activul de partid.

În aceste zile, preşedintele PSD Dâmboviţa, doamna ministru Rovana Plumb, continuă întâlnirile cu activul de partid din judeţ pentru ca PSD să continue să fie cureaua naţională de transmisie şi soluţionare a problemelor oamenilor din Dâmboviţa, în legătură directă cu Guvernul României. Primarii din judeţ, în fapt, politicienii cei mai apropiaţi de cetăţeni, reprezintă cea mai bună cale de implementare a proiectelor de anvergură finanţate şi implementate în judeţ, pentru creşterea nivelului de trai al locuitorilor din Dâmboviţa, se precizează în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Rezultatele guvernării PSD

PSD este partidul care a demonstrat în ultimii ani că se poate face performanţă în politică printr-o guvernare de succes, cu rezultate economice foarte bune care au generat o semnificativă creştere a veniturilor populaţiei şi a nivelului de trai. Astăzi, PSD se află în plin proces de reformare a legislaţiei privind sistemul judiciar şi a legilor de funcţionare a instituţiilor de siguranţă naţională şi considerăm aceasta o datorie a noastră pentru votul de încredere acordat de români. După cum vedem, asta îi deranjează pe cei din opoziţie şi mulţi dintre ei au pactizat cu adversarii democraţiei, se mai arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Organizaţia judeţeană a PSD face un apel pentru abandonarea temelor populiste.

În aceste zile constatăm cu surprindere că unii se concentrează prea mult pe atacuri la persoană în timp ce oferta lor electorală conţine teme periferice - cum ar fi alocaţiile bugetare pentru partide - şi salută inconştient blocajul instituţional făcut de preşedinte împotriva Guvernului României. Partidul Social Democrat face apel către toţi actorii politici pentru a reveni la subiecte care preocupă comunităţile locale dar şi la abandonarea temelor populiste. România prezidează Consiliul Uniunii Europene şi PSD conduce Guvernul. Din aceste motive, preocupările noastre rămân legate de agenda publică, cu obiective mult mai importante decât lupta pe mize politice meschine şi irelevante pentru cetăţenii care ne-au votat, se mai susţine în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Preşedinţia organizaţiei PSD Dâmboviţa a fost preluată de Rovana Plumb, după excluderea, la finalul anului trecut, a lui Adrian Ţuţuianu din PSD.

Vezi și: Rovana Plumb, sunată de Iohannis? "E singura explicație!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel