PS5, ediţie de LUX. Consola placată cu aur, preţ astronomic

O companie din Marea Britanie a dezvăluit o ediţie specială pentru consola PlayStation 5 acoperită în totalitate cu aur de 24 de karate. Există şi o variantă de „buget”, cu aur de 18 karate. Inclusiv controllerele sau căştile sunt acoperite cu aur. Playstation 5 va fi lansat oficial toamna aceasta.

Consola PlayStation 5 nici nu a fost lansat încă, dar a apărut o ediţie specială pentru bogaţi. O companie din Marea Britanie care transformă gadgeturile în obiecte de lux a prezentat noul PlayStation 5, acoperit în întregime cu aur.

Nu doar consola este acoperită cu aur, ci şi controllerele sau căştile. Compania nu a dezvăluit preţul momentan. Versiunea pentru Playstation 4 ajunge însă la 9.000 de euro iar această nouă versiune va avea un cost similar. Playstation 5 a fost prezentat pentru prima dată în luna iunie, la 7 ani de la apariţia generaţiei precedente.

„Vrem ca tu să te bucuri de beneficiile unice ale trecerii de la o generaţie la alta. Vom lansa consola anul acesta şi vom avea multe lucruri de dezvăluit. Bine aţi venit în era PlayStation 5”, spune Jim Ray - CEO Sony Interactive Entertainment, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel