Prințul William și Kate Middleton, un prim an de la nuntă, ”fără greșeală”

william_kate_you_look_beautiful_85750400
william_kate_you_look_beautiful_85750400

Vedetele celei mai mediatizate nunți de anul trecut, Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton, au reuşit să aibă un prim an de căsătorie ”fără greşeală”, afirmă toţi comentatorii vieţii regale britanice,  și deși ducele şi ducesa de Cambridge ”știu că viitorul monarhiei stă pe umerii lor”, nașterea unui moștenitor nu a fost încă anunțată.

Prinţul William şi Kate Middleton şi-au unit destinele în data de 29 aprilie 2011, evenimentul salvând ”imaginea monarhiei în rândurile publicului”, potrivit comentatorului vieţii familiei regale, Robert Jobson, într-un interviu acordat AFP.

Încheierea primului an de la căsătorie între ducele şi ducesa de Cambridge - numele oficiale ale tinerilor căsătoriţi - va fi sărbătorită în mod ”privat”, a anunţat un purtător de cuvânt al palatului.

”În cazul în care Kate nu rămâne însărcinată în primele nouă luni, va fi altfel decât în 200 de ani de tradiţie monarhică”, remarca biograful Andrew Morton în urmă cu un an, scrie Agerpres.

Potrivit lui Jobson, Kate, 30 de ani, ”este de opt ani cu William şi este fără îndoială îndrăgostită de el', iar aparițiile ducesei, zâmbitoare şi binevoitoare, sunt pe placul mulţimii, adăugând că ”amândoi sunt frumoşi şi apoi există şi factorul Diana”, mama lui William.

În primul lor an de căsnicie, ducele şi ducesa de Cambridge au făcut un turneu oficial triumfal în Canada şi California şi s-au întâlnit cu preşedintele Obama şi soţia acestuia.

Familia regală, care a învăţat din tragedia prinţesei Diana, încearcă din plin să o integreze pe Kate, care a participat de două ori la angajamente oficiale alături de regină, iar suverana a apărut de fiecare dată cu zâmbetul pe buze şi foare amabilă.

De asemenea, Camilla, soacra ducesei de Cambridge şi soţia prinţului Charles, a invitat-o de câteva ori în cele şase săptămâni cât prinţul William a fost plecat în misiune, în insulele Malvine.

Atât William, asemeni mamei sale, s-a dedicat multor cauze umanitare şi Kate i-a luat exemplul. Cuplul se va muta în 2013 într-un vast apartament din palatul Kensington.

În pofida nerăbdării unora de a se asigura un moștenitor cât mai curând familiei regale din Marea Britanie, Jobson a recunoscut, în legătură cu  Prinţul William şi soţia lui, Kate Middleton: ”Nu vor să facă paşi greşiţi, sunt foarte prudenţi, poate prea mult'. 'Ştiu că viitorul monarhiei stă pe umerii lor', a încheiat comentatorului vieţii familiei regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel