Previziunile astrologice pentru 30 mai - 5 iunie: despărțiri, aventuri de o vară, muncă multă. Vezi de ce au parte zodiile

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, vine cu previziunile astrelor pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie. 

Marte a intrat în Berbec, unde va sta până pe 2 iulie și începe un nou ciclu marțian de 2 ani, odată cu Jupiter în Berbec. Deci Marte, energia pură și Jupiter, abundență, amplificarea, deci vă dați seama ce este acum pe cer și ce se poate întâmpla și în viața noastră. Genul acesta de conjuncție ne ajută să ne folosim energia într-un mod pozitiv dacă vrem. 

Genul acesta de energie, de furie, de frustrare, toate astea ar putea fi consumate făcând sport, în dormitor sau efectiv găsind o nouă activitate, pentru că altfel, pe unii dintre noi, Marte în Berbec, lângă Jupiter ne debusolează. Ne creează triggere peste tot în jurul nostru și devenim agresivi.

Putem folosi energia asta altfel, nu prin violență domestică, nu prin agresivitate, fie verbală, fie fizică, nu prin conflicte. Ne alimentează foarte mult conflictele perioada asta. Avem și războiul, ce ne mai trebuie. O conjuncție Jupiter - Marte în Berbec e plină de pasiune, e incitantă, puțin extravagantă. 

Berbec

Nu aș evita săptămâna ce urmează, dat fiind și faptul că Luna nouă se petrece în casa a treia, în casa întâi e Jupiter - Marte, dacă ai o idee nu aș lăsa-o să treacă. Nu e degeaba. Orice îți vine săptămâna cealaltă, fă. E o săptămână foarte bună pentru negocieri, discuții. 

Taur

Pentru voi, conjuncția de astăzi nu e cea mai bună, pentru că mulți vă veți confrunta cu vești mai neplăcute, asupra cărora nu aveți influență. Sunteți total neputincioși și trebuie să acceptați că așa e viața. Grijă la sănătate pentru cei care plecați în străinătate. 

Gemeni

Luna nouă de mâine este în semnul vostru, doar că Mercur, guvernatorul vostru, își oprește retrogradarea. O să primiți niște lecții în săptămâna ce urmează, din perspectiva mea. Poate de la prieteni, iar unele lecții sunt mai dure. Aveți puțină grijă în săptămâna ce urmează. 

Rac

Este destulă agitație, dar voi vreți să vă odihniți, iar eu v-aș recomanda ca toată săptămâna următoare doar de asta să vă ocupați. Prioritatea voastră ar fi așa: ce mai arunc din casă ca să fac spațiu, ce mai mut de colo până colo să mai schimb ceva în viața mea. 

Leu

Schimbați pasul! Faceți alt pas și alt pas, mai în stânga, mai în dreapta, mai ales că aveți Jupiter - Marte în casa a noua. Ia-ți bocceluța și du-te la drum! Alt loc de muncă, altă relație, altă școală sau pur și simplu alt tu. 

Fecioară

Mercur își oprește retrogradarea și o oprește în careu cu Saturn. Pot apărea chestii neplăcute la locul de muncă, așa că aveți grijă cu tot ce ține de acte, documente, lucruri legale. Nu este cel mai grav lucru, poate fi corectat, dar pe moment o să vi se pară ca dracu. 

Balanță

La voi pot să apară veșnicele situații. Vă certați cu partenerul, vreți să divorțați, vă reluați relația, stați în conflicte, cunoașteți pe cineva și lucrurile se întâmplă asemenea unui ”coup de foudre”. Dragoste la prima vedere, vă săgetează Cupidon imediat. Vine vara. O dragoste de o vară întotdeauna e descrisă în romane. 

Scorpion

Doamne, câtă muncă, sunteți ca o furnicuță. nu știu dacă ă plângeți sau nu, dar u Jupiter - Marte în casa a șasea, eu aș zice să nu vă plângeți. Să spuneți bogdaproste sau slavă Universului, lui Dumnezeu sau cui vreți voi. Și dacă nu aveți de treabă, vă puteți face.

Săgetător

Voi sunteți cu capul în nori. Luna nouă de mâine se petrece în casa a șaptea, ceea ce înseamnă parteneriate. Jupiter - Marte se petrece în casa a cincea, ceea ce aduce o explozie de bucurie, de efervescență, totul e incitant. O să alergați, vă jucați, faceți sport. 

Capricorn

Pare așa, că nu aveți poftă de viață. Jupiter și Marte sunt în casa a patra și vă obligă să vă gândiți mai mult la situația familială. Este un moment extraordinar să vindecăm toate bubele din copilărie, toate abuzurile, toate ororile. Vă construiți o altă bază emoțională și puteți folosi perioada aceasta. 

Vărsător

Cu Jupiter - Marte în casa a treia nu vă stă gura deloc. Sunteți foarte ironici în perioada următoare și sarcastici. Limba soacrei! Dar, în același timp, sunteți și foarte isteți. Dacă vreți să învățați, vă prindeți imediat de tot ce se întâmplă în jurul vostru. 

Pești

Cu Jupiter - Marte în casa a doua o să vă invit să aveți grijă la cheltuieli. Săptămâna ce urmează veți avea un șoc, că ați încurcat foarte multe lucruri. Uitați, încurcați, știți ceva, dar, de fapt, era vorba de totul și cu totul altceva, e o situație mai neplăcută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel