Pinguini cu iPad, la o grădină zoologică

O grădină zoologică din California este considerată a fi prima din lume care a oferit un iPad unor pinguini, pentru a se distra. Acum, Jeremy şi Newson, doi pinguini de la Aquarium of the Pacific din Long Beach se distrează cu un joc conceput iniţial pentru pisici, dovedind nu numai că știu să folosească tableta, dar reușesc să înregistreze și scoruri mari.

Cei doi pinguini au reușit să-și uimească îngrijitorii, atunci când ei, inițial, atingeau ușor cu ciocul tableta pentru a prinde şoarecele de pe ecran, scrie Daily Mail.

Ideea ca pinguinilor să le fie oferit un iPad i-a aparținut voluntarului Hugo Ryono după o discuţie cu îngrijitorii referitoare la aplicaţia pentru iPad „Game for Cats” şi la posibilitatea ca aceasta să vină în ajutorul pinguinilor, scoși din habitatul lor nativ.

„La fel ca pisicile, pinguinii sunt foarte curioşi iar gândul că aceşti pinguini ar urmări un şoarece virtual pe un ecran era prea atrăgător. Jeremy a fost cel care a încercat primul tableta, dar Newson a înţeles mai repede cum trebuie să se joace. Urmărind şoarecele pe ecran a încercat de multe ori să îl prindă cu ciocul. Lui îi place mai ales sunetul pe care îl face şoarecele atunci când este atins”, a explicat Hugo Ryono.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel