Pe Google Maps o să vedem semafoarele, dar şi indicatoarele STOP

Fotografie creată de Mwabonje, de la Pexels
Fotografie creată de Mwabonje, de la Pexels

Google Maps introduce noi funcţii pentru a ajuta şoferii să aibă parte de o experienţă de condus cât mai uşoară. 

Una dintre noile funcții Google Maps este despre taxele pe care le are de plătit un șofer în cazul în care alege o anumită rută.

Noua caracteristică ajută, de asemenea, utilizatorii să calculeze cât trebuie să cheltuiască într-o călătorie chiar înainte de a porni la drum. Conform Google, informațiile provin direct de la autoritățile locale, care oferă o estimare a taxei pentru a ajuta șoferii să ia decizii.

Noua actualizare a Google Maps oferă utilizatorilor informații și despre drumurile fără taxă. Pentru a accesa această funcție, utilizatorii vor trebui să intre în meniul situat în colțul din dreapta sus și să selecteze „evitați taxele” pentru a avea acces la o rută fără taxe.

Pe lângă taxe, Google adaugă și noi detalii, care includ locația semafoarelor și a indicatoarelor pentru oprire, ajutând utilizatorii să știe când ar trebui să se pregătească să oprească, scrie promotor.ro.

Google Maps a fost dezactivat temporar în Ucraina

Google a confirmat că a dezactivat temporar pentru Ucraina unele instrumente Google Maps care oferă informații live despre condițiile de trafic și cât de aglomerate sunt diferitele locuri, transmite Reuters.

Compania a declarat că a luat măsuri de dezactivare globală a traficului Google Maps și a informațiilor live despre cât de aglomerate sunt locurile precum magazinele și restaurantele din Ucraina pentru siguranța comunităților locale din țară, după consultarea surselor, inclusiv autorităților regionale.

Ucraina se confruntă cu atacuri din partea forțelor ruse care au invadat țara joi. Pe măsură ce rachetele au căzut asupra orașelor ucrainene, aproape 400.000 de civili, în principal femei și copii, au fugit în țările vecine. Rusia numește acțiunile sale în Ucraina o „operație specială”. Marile companii de tehnologie, inclusiv Google, au declarat că iau noi măsuri pentru a proteja securitatea utilizatorilor din regiune.

„Ca răspuns la războiul din Ucraina, oprim monetizarea de către Google a mass-media finanțate de stat din Rusia pe platformele noastre”, a spus Google într-un comunicat. „Monitorizăm activ noile evoluții și vom lua măsuri suplimentare dacă este necesar”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel