PDL: Cine sunt primii înscriși în cursa internă pentru prezidențiale

pdl2
pdl2

Un lider PDL a făcut, joi seară, un anunț surpriză. Este vorba despre Cătălin Predoiu, care a declarat că se înscrie vineri în cursa internă pentru a fi candidatul PDL la prezidențiale. Prim-vicepreședintele PDL a precizat că s-a mai înscris o femeie în cursa internă, însă nu este cunoscută.

Cătălin Predoiu a spus hotărât: "Da, mâine (vineri - n.r.) mă voi înscrie în cursă internă din PDL pentru prezidențiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate și va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, e primul partid care nu stabilește candidatul la masă verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj".

Prim-vicepreședintele PDL a subliniat că, deși decizia era de așteptat, pentru că a avut o discuție cu Vasile Blaga, președintele PDL încă nu fusese anunțat în momentul în care a făcut declarația la Digi 24.

Cu privire la Mihai Răzvan Ungureanu, devenit între timp candidat al Forței Civice la prezidențiale, Predoiu a precizat că dacă FC ar fuziona prin absorbție cu PDL, MRU s-ar putea înscrie în cursa internă a PDL pentru alegerile din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel