Patul lui Michael Jackson, scos la licitaţie

Casa de licitaţie Julien's Auctions oferă posibilitatea oamenilor să aibă în colecţiile lor obiecte de-ale lui Michael Jakson. Potrivit www.20minutos.es, va fi scos la licitaţie patul în care Michael Jakson şi-a dat ultima suflare.

Autor: Anca Murgoci

De asemenea, va fi scoasă la licitaţie o tăbliţă pe care unul dintre copiii cântăreţului a scris: „L-am auzit pe tata spunând: Zâmbeşte, nu te costă nimic!”, la un preţ estimat de 400 de euro. De asemenea, persoanele interesate vor putea pleca acasă cu numeroase lucrări de artă de ale lui  Maurice Utrillo, pictor francez, estimate la un preţ de 20.000-30.000 de euro. Alte opere de artă din colecţie aparţin unor artişti precum  Paul Pascal, Abraham Hulk, Carl Johan Neumann, Adolf Schreyer, Henri Emilien Rousseau sau Ludolf Bakhuysen.

Mobilier stilul Ludovic al XVI-lea, o oglindă, un dulap, o pernă şi o noptieră în stil victorian, fac si ele obiectul licitaţiei.

Licitaţia va avea loc pe data de 17 decembrie 2011, în Beverliy Hills, California.

Michael Jakson a murit pe data de 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, victima unei intoxicaţii sedative. Medicul Conrad Murray a fost acuzat de omor involuntar de către un juriu din Los Angeles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel