EXCLUSIV  Patru ZODII cu mari probleme AZI. Simulescu: E de stat în casă și bocit

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Daniela Simulescu a spus cum ne afectează astrele ziua de azi. 

"Astăzi, miercuri, 7 iulie, avem opoziție între Venus în Leu, toată o Regină, și Saturn în Vărsător care zice "de aia nu mai pot eu de cât de Regină ești tu și cât de multe îți dorești tu! Uite că nu ți le dau". Și ce zice Venus în Leu? "Viața e pustiu!"

Venus e în Leu și Saturn în Vărsător, iar ele sunt în opoziție la 180 de grade. Venus, pe lângă faptul că are legătură cu feminitatea, cum se simțim dorite, atrăgătoare, frumoase, e și cu emoțiile, cu afecțiunea, cu dragostea.

Ei, azi Saturn este cu răceala, este cu asprimea, cu duritatea, limite, blocaje, frustrări. Și când aceștia doi sunt în opoziție, combinația e puțin explozivă, dar e menită să ne facă să ne simțim neiubiți, neapreciați, nedoriți, nebăgați în seamă, nu ne văd ceilalți valoarea și când simțim asta, încercăm să o căutăm cu toată ființa noastră și încercăm să ne implicăm în lucruri care nu sunt potrivite pentru noi sau în relații cu oameni care nu ne vor iubi", vă spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Care sunt zodiile cel mai mult influențate astăzi

"Venus în opoziție cu Saturn ne face să ne și fie frică de singurătate, că avem impresia că dacă nu suntem cu cineva, aoleu, e sfârșitul lumii. Și un asemenea aspect provoacă frustrări.

Venus are legătură și cu modul în care ne simțim în general, starea ta de spirit. S-ar putea ca astăzi să avem multe momente în care să simțim că ceilalți nu ne apreciază conform standardelor nostre și apoi o stare de lehamite, o stare depresivă sau de oboseală, pentru că Venus în opoziție cu Saturn e tot timpul obosit.

Aspectul poate influența foarte mult pe cei care au marcaj fix în hartă, adică Leu, Taur, Vărsător și Scorpion. Aceste zodii pot resimți mai mult perioada, dar și ceilalți, pentru că noi poate nu avem aspectele astea în hartă, dar dăm peste cei care le au și ne strică starea. Deci astăzi ne influențăm unii pe alții.

Ce facem în momente ca astea? Stat în casă, bocit, plâns, odihnit, băut multă apă... și răbdare!", a completat ea. 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel