EXCLUSIV  Pandemia de singurătate, amenințarea momentului și a Lunii Pline în Capricorn. Simulescu: Nivel alarmant, risc de deces

Foto: Youtube DCNEWS
Foto: Youtube DCNEWS

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre Luna Plină în Capricorn și cum ne afectează.

"Vorbim despre Luna Plină în Capricorn, de pe data de 24 iunie. Mercur, chiar dacă-și oprește retrogradarea pe 23 iunie, să știți că încă își mai face veacul vreo câteva zile. Pe 24 iunie, undeva seara, pe la 21:30 - 21:40 avem o Luna Plină în Capricorn.

În jurul Lunii Pline sunt niște schimbări de perspectivă, oamenii vin, oamenii pleacă, oamenii se atașează, oamenii se detașează. Când vorbim de Lună Plină vorbim de emoție, de tipar emoțional, de atașament, de afecțiune, de modul în care învățăm să procesăm emoțiile de-a lungul vieții.

Atunci când vorbim de Capricorn, vorbim despre răceală, responsabilitate, pragmatism, maturitate, duritate, înțelepciune, asprime.

Când Luna este în Capricorn și Soarele în Rac, prima nevoie e aceea de a fi calzi, blânzi, liniștiți, de a crea conexiune, de a avea atașament. Ca tematica acestui eveniment astrologic, pentru că Luna Plină se petrece în casa a 12-a, ascendentul Lunii Pline este în Capricorn, avem și un Pluto și un Saturn, tematica acestei Luni Pline este singurătatea.

Pandemie de singurătate

Singurătatea nu doar cea creată de pandemie, ci și cea de dinainte de pandemie, pentru că adevărata pandemie în această lume, să știți, e pandemia de singurătate. Nu trebuie să vină un virus, o mutație a unei maladii, nu trebuie să se întâmple ceva special, singurătatea există! Există la un nivel alarmant și la un nivel care ne face să credem că lucrurile nu merg într-o direcție bună și mai mult, dezvoltarea tehnologică, digitalizarea, ajută și mai mult la această singurătate.

Singurătatea își are și ea rostul său! E bine să stăm cu noi, e bine să ne cunoaștem, e bine să ne cunoaștem ritmul de viață, să ne știm tabieturile. Singurătatea dusă la extrem îmbolnăvește! Când ai Luna în casa a 12-a ești cu o teamă de abandon permanentă.

În momentul în care nu ne acceptăm, asta ne zice Luna Plină în Capricorn, nu ai putere până nu-ți accepți buba. Dacă o negi, o negi, dar e foarte greu să te conectezi cu durerea din tine și preferi să o negi. Dar când încerci să o negi, nu faci decât să-i dai mai multă putere. Dar dacă acceptăm, băi, asta e buba mea, dintr-o dată avem noi mai multă putere, nu buba.

Singurătatea are o legătură directă cu iritabilitatea, cu depresia și crește riscul de deces prematur cu mai mult de 25%. Deci noi dacă vrem să stăm singuri, pentru că doare și pentru că a durut, ne provocăm atât de multe riscuri și atât de multe probleme.

Potrivit studiilor, singurătatea este la fel de nocivă precum fumatul a 15 țigări pe zi și are un impact mai mare asupra longevității decât obezitatea.

Cu Luna Plină în Capricorn vorbim mult și de situații profesionale, de renunțări la joburi, la situații care nu ne mai priesc.

Cu Luna Plină în Capricorn și relațiile vor fi destul de zguduite și multe nu se vor duce într-o altă zonă tocmai din cauza fricii de singurătate.", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel