Pancu, condamnat la 10 luni de închisoare pentru că s-a urcat beat la volan

Daniel Pancu a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a condus beat în luna decembrie a anului 2008 pe o stradă cu „Accesul interzis”.

Decizia luată de Judecătoria Iaşi poate fi atacată în 10 zile cu recurs, informează Antena 3.

În urma verificării cu aparatul etilotest, a reieşit că actualul fotbalist al Rapidului avea o alcoolemie de 1,38 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Pe 17 noiembrie, avocatul lui Pancu, Marius Striblea, a cerut achitarea clientului său, considerând că s-au produs greşeli de procedură: „Cei doi agenţi care l-au dus la spital nu făceau parte din cadrul Poliţiei Rutiere, aşa cum cere textul de lege”.

„Regret nespus cele întâmplate şi sper să nu mai am ocazia să ajung într-o sală de judecată. Mi-am asumat vina şi vreau să precizez că am condus maşina pe o distanţă foarte mică. Am făcut gestul de a urca băut la volan după o ceartă cu soţia”, a explicat Pancu în faţa judecătorului.

Incidentul care i-a adus rapidistului condamnarea de 10 luni s-a produs în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, când Pancu evolua la Terek Groznâi. O patrulă de poliţie a văzut maşina condusă de fotbalist intrând pe strada Sălciilor din Iaşi, deşi exista un indicator de acces interzis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel