EXCLUSIV  „Operaţiunea Cazinoul” este o comedie construită pe disperare

Jocurile de noroc pierd orice logică, iar responsabilităţile părinteşti depăşesc limitele legale atunci când celebrii comedianţi Will Ferrell şi Amy Poehler rescriu regulile şi se pregătesc să stârnească râsul, din 7 iulie, pe marile ecrane, în comedia Operaţiunea Cazinoul.

Jocurile de noroc pierd orice logică, iar responsabilităţile părinteşti depăşesc limitele legale atunci când celebrii comedianţi Will Ferrell şi Amy Poehler rescriu regulile şi se pregătesc să stârnească râsul, din 7 iulie, pe marile ecrane, în comedia Operaţiunea Cazinoul. Afacere, petrecere și multe încurcături neprevăzute. Vedete şi jurnalişti i-au susţinut cu hohote de râs pe cei doi actori la avanpremiera de marţi seara a comediei Operaţiunea Cazinoul.

Când fiica lui Scott și Kate Johansen intră la facultatea mult visată, familia sărbătoreşte cu mândrie marea reușită. Asta până când Scott și Kate (Will Ferrell și Amy Poehler) află că nu vor putea conta pe bursa la care sperau, astfel încât cei doi părinți se trezesc în încurcătură din cauza unei taxe de școlarizare pe care nu și-o permit nicicum. Will Ferrell și Amy Poehler devin părinți obişnuiți ziua și patroni de cazinou, noaptea.

(w670)

Cu ajutorul prietenului lor, vecinul Frank (Jason Mantzoukas), un pasionat al jocurilor de noroc înrăit, care trăieşte singur într-o imensă casă goală, și el disperat să facă rost de bani – se hotărăsc să înființeze un cazinou ilegal în casa acestuia din suburbii, riscând totul împreună pe o afacere ilicită specifică Vegasului, unde banii curg, inhibițiile sunt lăsate la ușă, iar imprevizibilul e la el acasă. Un vânt de noutate şi de infracţiuni se abate asupra liniştitului oraş Fox Meadow. În calma periferie, loc al “bigotismelor” burgheze, monotonia familială este ruptă de serbări în bikini, spectacole de streaptease şi lupte clandestine. Tănărul Alex (Ryan Simpkins) este din în ce mai suspicios faţă de viaţa dublă a părinţilor săi şi intenţionează să demaşte planurile lor de îmbogăţire.  

Comedia Operațiunea Cazinoul îi are în distribuție pe Will Ferrell și Amy Poehler, care joacă pentru prima oară un cuplu pe marile ecrane. I şi-au mai dat replica şi în Regii patinelor, în 2007.

(w670)

În peliculă mai apar Jason Mantzoukas, care  a mai evoluat alături de Amy Poehler în Parks and Recreation, Nick Kroll și Jeremy Renner, nominalizat la Premiile Oscar (Misiuni periculoase, Orașul), Allison Tolman, Michaela Watkins, Ryan Simpkins, Jessie Ennis, Rob Huel, Christina Offley, Rory Scovel, Lennon Parham, Cedric Yarbrough, Kyle Kinane și Andrea Savage.

Andrew Jay Cohen își face debutul regizoral cu Operațiunea Cazinoul; scenariul este scris de Brendan O’Brien și Cohen, care au mai colaborat și pentru populara comedie Vecini de coșmar.

Will Ferrell (n. 16 iulie 1967) pe numele său întreg John William Ferrell este un actor de comedie american, imitator și scenarist. A devenit cunoscut în anii '90, atunci când a completat distribuția show-ului Saturday Night Live și a comediilor Old School, Elf, Anchorman, Talladega Nights, Stranger than Fiction, Blades of Glory, Semi-Pro sau The Other Guys. Este considerat un actor din valul de comedianți de la Hollywood din care mai fac parte Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell, Vince Vaughn, Owen Wilson sau Luke Wilson.

S-a născut în California, fiul unei învățătoare și al unui chitarist. A urmat cursurile școlii din Irvine, la fel și facultatea, unde a făcut fotbal și a devenit vedeta facultății la acest sport. S-a mutat la Universitatea din California unde a studiat Sportul și a fost un membru al fraternității Delta Tau Delta. După absolvire, și-a pus în practică umorul și calitățile de comediant, în trupa de stand-up comedy The Groundlings.

(w670)

Amy Poehler a studiat la Universitatea din Boston, obţinând o diploma în Media şi Comunicaţii în 1993. Premii paşi în comedie i-a făcut în timpul facultăţii, când a fost membru al unei trupe de improvizaţii. S-a mutat apoi la Chicago, intrând într-o trupă de teatru şi improvizaţie. După această experienţă s-a hotărât să se stabilească la New-York.

Talentul ei comic şi capacitatea de a improviza au fost apreciate la canalul de televiziune Comedy Central, înainte de a intra în 2001 în celebra emisiune Saturday Night Live. S-a făcut cunoscută datorită scheciurilor şi imitaţiilor subversive ale mai multor personalităţi. Foarte repede a devenit unul dintre pilonii show-ului Tinei Fey. Cele două femei au susţinut un scheci în emisiunea Weekend update, care a devenit rapid de neocolit.

Succesul acestui duet comic a fost răsunător şi le-a deschis porţile către cinema.

Amy Poehler şi Tina Fey au jucat împreună în trei comedii: Lolita Malgré moi în 2004, în care Amy interpretează rolul mamei lui Rachel McAdams, L'homme de l'année în 2006, alături de regretatul Robin Williams, şi Baby Mama în 2008, în care întrupează o mamă-surogat.

În paralel, actriţa a fost solicitată de studiourile de animaţie pentru a-şi împrumuta vocea mai multor personaje. Timbrul ei caracteristic poate fi auzit în saga Alvin et les chipmunks, în Shrek 3, Horton sau recentul Vice Versa. De asemenea, a dublat personajul Jenda în mai multe episoade al serialului-cult Les Simpsons.

(w670)

Pe micul ecran, a jucat rolurile principale din popularele seriale Arrested Development şi, mai ales, a interpretat rolul Leslie Knope din Parks and Recreation, sitcom ce povesteşte tribulaţiile angajaţilor departamentului de parcuri şi loisir din Pawnee.

În 2016, actriţa a fost pe afişul unei noi comedii, The Nest, povestea a două surori care doresc să organizeze o mare serată cu vechii lor colegi de liceu, şi de această data alături de Tina Fey.

Filmul este produs de Nathan Kahane, Joe Drake, Brendan O’Brien, Andrew Jay Cohen, Jessica Elbaum, Will Ferrell și Adam McKay. Marc S. Fisher, Chris Hency, Spencer Wong, Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco și Bruce Berman sunt producători executivi.

(w670)

Din echipa de creaţie fac parte directorul de imagine Jas Shelton, scenograful Clayton Hartley, editorii de imagine Evan Henke și Mike Sale, designerul de costume Christopher Oroza și compozitorii Andrew Feltenstein și John Nau.

New Line Cinema prezintă, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, Operațiunea Cazinoul, o producție marca Gary Sanchez/Good Universe Production care are premiera pe marile ecrane din România din 7 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel