EXCLUSIV  O ZODIE trage la jug și se va CHINUI, săptămână dificilă: Nu arată absolut deloc bine. Atenție, vei regreta mult

Foto: DCNEWS
Foto: DCNEWS

Horoscop 20-26 septembrie. Daniela Simulescu a făcut previziuni pentru întreaga săptămână.

”Pentru tine e clar că toată energia planetară se duce pe casa a șasea, pe casa muncii, pe casa efortului, pe casa trasului la jug cum s-ar spune. Te chinui, te străduiești, faci de la tine, faci ore suplimentare, te implici, spui că mai vrei un proiect și dacă pe acolo pe undeva nu primești "Bravo" sau nu ți se spune și oamenii își vor vedea doar de treaba lor, te vei simți puțin frustrat la un moment dat.

Pentru că Luna Plină la tine se activează, își activează casa a 11-a, s-ar putea să fii foarte în ceață. Tu tragi să fie totul bine, îți faci un plan, dar s-ar putea să nu iasă cum vrei. Atenție!

Și răbdarea îți va fi testată serios de unii dintre colegi, pentru că una zic în anumite situații, nu neapărat în fața ta și doar cu tine, și peste câteva zile zic altceva și tu nu înțelegi ce se întâmplă și de ce se întâmplă și dintr-o dată vei deveni focusat pe colegii respectivi în loc să te întorci la tine.

Sfatul este să nu te duci către alții și să stai cu tine, să-ți vezi de treaba ta, la ei e treaba lor ce fac”, le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Taur.

”Dacă trec pe lângă tine vei regreta mult la anul”

”Sfârșitul săptămânii, Venus în casa a 7-a în opoziție cu Uranus nu arată bine, nu arată absolut deloc bine. Deci vezi cu cine te cerți, unde apar momente neprevăzute și unde simți tu că se rup lucrurile.

Îți atrag atenția încă o dată că până la sfârșitul anului, în casa a 10-a, Jupiter și Saturn sunt acolo și la un moment dat îți vor opri retrogradarea. 

Ar fi și păcat să nu faci eforturi serioase pentru a-ți schimba cariera sau pentru a accepta o ofertă pe care altă dată tu nu ai fi luat-o în considerare, pentru că aceste planete nu sunt degeaba aici. Dacă trec pe lângă tine, vei regreta mult la anul, pentru că la anul vei rămâne cu Saturn în casa a 10-a și nu o să mai fie Jupiter care să te ajute, să te sprijine.

Anul viitor e bun pentru consolidarea unui nou loc și mă gândesc mult la ideea de carieră, la ideea de poziție, la ideea de ce fac eu, deci încă mai ai șanse în acest sens”, a mai spus astrologul DC NEWS și ASTROSENS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel