EXCLUSIV  O zodie e DOBORÂTĂ săptămâna asta: NU mai puteți! NU mai suportați!

Foto: DCNEWS
Foto: DCNEWS

HOROSCOP 11-17 octombrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele în următoarea săptămână.

"Pierderea de energie, sleirea, epuizarea... s-ar putea să aveți săptămâna aceasta, când Saturn își oprește retrogradarea și urmează și Jupiter, în casa a 8-a, să aveți un moment în care să simțiți că nu mai puteți. Nu mai puteți fizic.. trup, minte și suflet... din toate punctele de vedere.

Voi, nici din punct de vedere al trupului, nici din punctul de vedere al minții, nici la sufletului nu veți mai putea, cel puțin un moment. Majoritatea dintre voi va avea această clipă în care o să zică: nu mai pot!

Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, că e bine, că nu e bine, că sunt sau nu eveniment, nu mai puteți. Sunteți efectiv doborâți!

De ce se întâmplă acest lucru? Saturn vrea să vă arate ce limite aveți, că aveți... aveți. Și voi aveți limite, mai ales când e vorba de voi!

Voi de obicei vă duceți către ceilalți, sunteți îngrijorați, vreți să-i țineți ok și îi țineți asupra voastră, dar nu mai puteți și dintr-o dată nu mai știți ce să faceți și cum să faceți. Deci permiteți-vă acest moment în care să vă ziceți: nu mai pot! Efectiv nu mai pot! Puteți să le ziceți și celorlalți sau voi în casă să trântiți ceva, să ventilați... nu mai suportați!

Discuțiile cu familia rămân în continuare destul de controversate. Mesajele pe care le oferiți, pe care le primiți, nu știți ce să credeți, cum să credeți, de unde vin, cum vin, insistați că voi aveți dreptate, că nu au ceilalți, dar e destul de greu de a intra în pielea celuilalt când voi nu aveți energie.

Așa că dacă vin spre voi tot felul de oameni, învățați să puneți limite: nu pot să vorbesc acum la telefon, mă duc să dorm, mă duc să mănânc..

Pentru cei care au o perioadă destul de intensă la nivel profesional, să nu uităm casa a 4-a care opozitează casa a 10-a, ceea ce înseamnă că preocupările din viața personală, familială, nu vă lasă să vă ocupați obiectiv de ceea ce se întâmplă la serviciu. Așa că asigurați-vă că vă prioritizați bine proiectele, asigurați-vă că nu luați personal ce vă zice șeful sau ce zice vreun coleg pe ici, pe colo.

Din fericire Venus e în casa a 6-a și voi veți dori să păstrați o atmosferă plăcută sau colegii vor insista să vă aveți cât se poage de bine", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și ASTROSENS, nativilor și celor cu ascendentul în Rac.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel