EXCLUSIV  O ZODIE, avertizată să nu fie BLEAGĂ săptămâna asta: Vi se vor scoate ochii!

Horoscop 9 august-15 august. Daniela Simulescu, noi previziuni pentru zodii. Ce ți-au rezervat astrele săptămâna următoare.

"Off, aveți în casa a zecea, începând de săptămâna asta, trei planete. Casa a zecea înseamnă casa carierei. Nu înseamnă neapărat serviciu, colegi, muncă, ce facem la birou, pe calculator sau ce mai faceți voi acolo că nu toată lumea muncește la birou.

Vorbesc de faptul că: măi, mă duc la serviciu doar să muncesc alea opt ore sau poate vreau să fac ceva cu serviciul ăsta, poate vreau o carieră, poate vreau să să mă ducă undeva. Același lucru se întâmplă și dacă faceți o școală.

Încercați să găsiți o direcție, nu vă duceți ca roboții săptămâna aceasta, pentru că dacă vă duceți ca roboții nu o să înțelegeți nimic din viață, cu atât de multe plante în Fecioară. Dacă veți fi așa blegi, apare câte o persoană cu autoritate să-ți zică: n-ai făcut, n-ai dres...

Oricum o să zică, dacă dacă tu știi că ai un scop cu jobul ăsta, cu cariera asta, o să treci peste faptul că oamenii aceia cu autoritate vin dintr-o dată să-ți comenteze, că te corecteze, vin să-ți scoată ochii, să-ți reproșeze unde ai greșit și să te pună că cauți soluții.

"Vă vor copleși momentele astea"

Dacă nu vă găsiți un sens, vă vor copleși momentele astea. Bine, sunt și oportunități la locul de muncă, mulți poate vă doriți alt job, poate aveți nevoie de o persoană care să vă ajute și găsiți un coleg de care nu știați și dintr-o dată faceți echipă bună.

Profesional, săptămâna asta aveți voi și furculița și cuțitul, le aveți pe toate!

Începe o perioadă mai bună pe perioada de studii!", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Săgetător.                                                                     

Ce au rezervat astrele pentru restul zodiilor

Află ce ți-au pregătit astrele în săptămâna următoare de la astrologul DCNews, Daniela Simulescu pentru săptămâna 9-15 august 2021.                

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată, la fel ca în fiecare săptămâna pe DCNews.ro,  DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV, duminică, începând cu ora 12:00. 

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel