O româncă, Miss Fitness Universe

anca-bucur
anca-bucur

Anca Bucur a câștigat concursul mondial de frumusețe Miss Fitness Universe, organizat în Miami, Statele Unite ale Americii. În urmă cu doi, românca a impresionat juriul și a câștigat marele premiu iar acum i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i locul unu la categoria profesioniști.

"Sunt foarte fericită, a fost o competiție foarte stransă și este o mare realizare pentru mine. Am fost foarte sigură pe mine, am avut o atitudine foarte pozitiva, un exercitiu complex, un corp bine lucrat și naturalete. A fost o competitie foarte strânsă, toate concurentele (58 din întreaga lume) am fost foarte aproape ca valoare. Câștigarea titlului Miss Fitness Universe Professionals 2013 a constat în trei probe: exercițiul, notat cu 45%, care trebuie să cuprinda elemente de dificultate, gimnastică, dans, creativitate si prezenta scenica. Costumul de baie, notat cu 45%, în care ne prezentăm forma fizică, simetria mușchilor și frumusetea, iar interviul (notat cu 10%) în care ni se adresează câteva întrebări legate de fitness și stil de viață sănătos. M-am pregătit singură pentru această competiție privind coregrafia exercițiului, programul de alimentație și dozarea antrenamentelor. Cred că atitudinea mea, siguranța și eleganța cu care mi-am prezentat numărul mi-a adus titlul pentru a doua oară", a declarat fericită Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2013.

În 2011, românca a devenit pentru prima dată Miss Fitness Universe, după ce s-a remarcat dintre 100 de concurente. "Am putut trece la categoria profesioniștilor alături de alte nouă concurente, ca urmare a concursului câștigat acum doi ani. La categoria profesioniși participă doar cele care au mai câștigat o competiție importantă în ultimii doi ani, cum a fost și în cazul meu, 2011 Fitness Universe Miami", a mai explicat Anca Bucur, care face sport de când se știe. "La 3 ani am început balet, la 8 ani gimnastică aerobică iar la 18 ani mi-am transformat pasiunea în meserie. Iubesc ceea ce fac. Sunt dedicată mișcării, sportului și energiei pozitive și nu am să mă opresc aici", spune ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel