Nu vă mai treceți, pe Facebook, ziua de naștere. Pericol de MOARTE

Eliza Ene-Corbeanu a explicat paradoxul de pe Facebook legat de viață, moarte și ziua de naștere. 

"Facebookul ăsta, în mare măsură, e mișto. Cunoști oameni, revezi prieteni pierduți, blochezi prieteni pierduți pe care regreți că i-ai regăsit, te arăți lumii cum ești, cum ai vrea să fii, te știu toți ce mănânci, ce bei, pe unde bantui, te vaiți, te lauzi, înjuri, te revolți. Poate te îndrăgostești, poate te desparți, poate doar intri la agățat, poate legi prietenii la care nu sperai în viața reală.

Uneori e singurul refugiu, alteori te calcă pe nervi când vezi că toată lumea e bine când tu ești praf.... Ai zile când nu primești niciun like și zile în care până și Donald Trump îți comentează la o fotografie.

Și mai sunt și momentele alea când ești cu cineva față în față și primești notificări că tocmai te-a tăguit la un check in... când tu tocmai mințisei că ești la birou, sau acasă bolind.

Poza în care toată lumea iese bine, numai tu ai ochii închiși sau gura strâmbă, dar nimeni nu se deranjează să îți ceară acordul pentru publicarea ei. Și atunci disperat raportezi la Facebook că e spam, sperând în secret că nimeni nu a apucat să o vadă...

Ce m-a apucat cu postarea asta? Uite, mi-au dat lacrimile când Facebookul m-a notificat azi ca un prieten împlinește 50 de ani.... Și el e mort de un an! Și am intrat pe peretele lui, unde prieteni din listă ii tot urează la mulți ani. Sună cinic, dar bieții de ei chiar nu știu că acel cont are în spate un înger ce nu le mai poate răspunde.

Trăiți, dragilor, bucurați-vă, râdeți, iubiți, plimbați-va de mână cu cineva drag, faceți nebunii, mâncați ce vă place, beți când simțiți nevoia, spuneți ce gândiți... și lista rămâne deschisă că n-am prea multă imaginație la ora asta.

Că după moarte n-are cine să vă mai închidă contul de Facebook....", a fost mesajul avocatei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel