Noul iPhone SE, cea mai bună afacere? Cifrele vorbesc de la sine

Apple tocmai a anunțat cel mai ieftin telefon al său, iPhone SE.

Apple tocmai a anunțat cel mai ieftin telefon al său, iPhone SE, conform The Verge. Smartphone-ul poate fi descris pe scurt: carcasă de iPhone 8, procesor de iPhone 11 și cameră de iPhone XR. La doar echivalentul a 1.800 lei* (se poate modifica pentru Europa, în Rusia costă 2.400 lei), prețul este unul foarte bun.

Cel mai important lucru de știut despre iPhone SE 2020 este faptul că, la prețul său, are cel mai rapid procesor de pe orice smartphone: A13 Bionic. Chiar dacă cheltui zeci de mii de lei pe un iPhone Pro Max, nu ar fi mai rapid decât SE. Chiar și la 6.500 lei, Samsung Galaxy S20 Ultra ar fi teoretic mai slab decât procesorul din telefonul ieftin al lui Apple.

Telefonul va fi susținut mulți ani de zile

Bineînțeles, nu este vorba doar despre câți megahertzi primești pentru prețul plătit, ci de longevitatea pe care o cumperi. Mult mai mult decât orice alte companii, Apple își susține telefoanele pentru foarte mult timp. Așadar, iPhone SE va fi ținut în viață mulți ani de acum încolo.

Cu toate că vorbim despre un preț foarte bun pentru o performanță extraordinară, nu trebuie să ne oprim doar la foaia cu specificații. SE va trebui comparat cu alte telefoane din liga sa pentru a putea fi recomandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel