Urmărește emisiunea live


Nou nume de pretendent la centurile lui Anthony Joshua

Anthony Joshua, campion WBA, IBF și IBO
Anthony Joshua, campion WBA, IBF și IBO

S-au zvonit mai multe nume de posibili adversari pentru următoarea luptă a lui Anthony Joshua, însă unul dintre cei mai reputați analiști de box din Marea Britanie anunță un nou nume la grei.

Campion la categoria grea în box, cu 3 centuri (WBA, IBO și IBF), Anthony Joshua este neînvins, având 20 de victorii la profesioniști, toate prin KO. L-a făcut knock-out pe Wladimir Klitschko în runda a 11-a, iar apoi și-a apărat titlurile în fața lui Carlos Takam, înfingând-ul pe francez tot prin KO în runda a 10-a.

După lupta cu francezul, au apărut nume de posibili adversari pentru campionul britanic, printre care: Deontay Wilder, Joseph Parker și Tyson Fury, pe care Joshua îl consideră un sportiv terminat. Steve Bunce însă, unul dintre cei mai cunoscuți analiști de box consideră că David Haye ar putea fi unul dintre cei mai periculoși adversari pentru AJ, notează Givemesport.com. Avantajele lui Haye ar fi viteza, explozia, aspecte pe care AJ le detestă cel mai mult la adversarii săi: „Joshua urăște acest tip de adversari. Acesta este cel mai dificil adversar pentru el și nici nu s-a luptat vreodată cu unul dintre ei", afirmă Bunce.

David Haye este momentan în recuperare, după o accidentare la biceps.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel